Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pani_K kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Wrz 2019, 9:09 Temat postu: Medycyna esetetyczna |
|
|
heeej, ostatnio dręczą mnie zmarszczki i postanowiłam skorzystać z medycyny estetycznej, jednak trochę się boje i potrzebuje Waszych rad. Waham się pomiędzy wypełniaczami: ellansé a radiesse. Która opcja lepsza? Którą wybrać? Co polecicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
landryneczka bywalec

|
Wysłany: Czw 26 Wrz 2019, 20:53 Temat postu: |
|
|
Na zmarszczki najlepszy jest laser. Myslalas o nim? Ja w Bienkowscy Clinic w Bydgoszczy poddalam sie takiemu zabiegowi i efekt oszałamiający Myslalam ze da sie je tyko troch wygladzic a tymczasem wygladam conajmniej te 10 lat mniej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnMar bywalec

|
Wysłany: Sro 16 Paź 2019, 19:12 Temat postu: |
|
|
Ja myślałam o laserach ale ostatecznie postawiłam na botoks w Katowicach w klinice Dermed. Zarówno z zabiegu jak i opieki jestem bardzo zadowolona. Obsluga na medal, przyjemna atmosfera i fajne ceny. Dla mnie na tak |
|
Powrót do góry |
|
 |
AgnesPokor kandydat

|
Wysłany: Sro 30 Paź 2019, 16:08 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcecie mieć zniewalającą i atrakcyjną sylwetkę to może Wam w tym pomóc Lipoliza . Jest to innowacyjny zabieg, który skupia się na redukcji tkanki tłuszczowej. Szybko i bezboleśnie, a co najważniejsze - tanio! _________________ Ufaj swoim instynktom, ale się im nie poddawaj - przypomniała sobie jego słowa. - Nie reaguj na strach, tylko na zagrożenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Czw 19 Mar 2020, 14:01 Temat postu: |
|
|
ja się wybieram na taki zabieg |
|
Powrót do góry |
|
 |
noya bywalec

|
Wysłany: Nie 5 Kwi 2020, 10:13 Temat postu: |
|
|
A ja byłam na takim zabiegu w styczniu w klinice https://artederm.pl/ . Zabieg lipolizy iniekcyjnej to świetne rozwiązanie dla osób z „normalną” wagą lub lekką nadwagą, którym pomaga pozbyć się miejsc otłuszczenia, jakich trudno lub nie sposób pozbyć się na drodze ćwiczeń fizycznych czy diety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kankonada gaduła

|
Wysłany: Pon 6 Kwi 2020, 10:09 Temat postu: |
|
|
Nie jestem zwolenniczką medycyny estetycznej i raczej zdania nie zmienię. |
|
Powrót do góry |
|
 |
welonik bywalec

|
Wysłany: Pon 21 Wrz 2020, 7:58 Temat postu: |
|
|
Cześć. Medycyna estetyczna jest dużo bardziej rozwinięta niż parę lat temu. Dlatego też coraz chętniej po takie rozwiązania sięgamy. Przecież nie ma nic złego w tym że troszkę coś tam sobie poprawimy. Sama widziałam, że w klinice SkinClinic mają całkiem niezły wybór w tego typu zabiegach. Także z pewnością zapoznam się z ich ofertą i zobaczę czy zapisać się na jakiś zabieg |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Sob 3 Paź 2020, 12:45 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o medycynę estetyczną to bardzo fajny i dobrej jakości sprzęt można dostać na stronie https://medikapoland.pl/pl/ koniecznie sprawdźcie macie mnóstwo ofert na najlepszy sprzęt od polskiego producenta. Moim zdaniem rewelacyjna i atrakcyjna oferta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
porcelanowa gaduła

|
Wysłany: Czw 8 Paź 2020, 11:56 Temat postu: |
|
|
Jeżeli zależy Wam na efekcie ujędrnienia skóry to koniecznie poczytajcie też o bezoperacyjnym liftingu HIFU. Możecie skorzystać z takich zabiegów w Vici Clinic w Krakowie. Dla najlepszych efektów warto zdecydować się na dwa zabiegi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|