Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

badania diagnostyczne
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 16 Cze 2021, 13:24    Temat postu: badania diagnostyczne Odpowiedz z cytatem

W jakim centrum medycznym polecacie wykonać badania diagnostyczne Kraków?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 25 Cze 2021, 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chcecie wykonać sobie tomografię komputerową, to polecam wam udać się do placówki medycznej CM Gamma w Warszawie. U nich na miejscu możecie poddać się rezonansowi lub USG, tak więc pełna diagnostyka i to pod jednym dachem uśmiech
Powrót do góry
tigerr
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 11 Lip 2021, 8:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, że bardzo dobrze trafiłam jeśli chodzi o temat. Bo wiadomo, że wszelkiego typu badania są bardzo ważne aby móc w razie czego wyeliminować chorobę. I tak też między innymi dowiedziałam się, że taki biorezonans https://biorezonans-wilanow.pl/ to bardzo dobre badanie jest dzięki któremu możemy bezpośrednio wyeliminować przyczynę choroby. Także jeśli chodzi o mnie to zapiszę się na taki jeden cały cykl.
Powrót do góry
arvena
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 10 Wrz 2021, 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest wiele takich miejsc gdzie można zrobić badania bo warto zadbać o profilaktykę. Ja się zmotywowałam i zrobiłam cytologię a że nie wyszła najlepiej to ginekolog zalecił mi papilocare i powtórne badania za pół roku. Gdybym nie zrobiła tego badania na czas kto wie co by się tam rozwinęło
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 11 Wrz 2021, 9:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kraków to dla mnie zbyt odległe miasto, kiedy pod nosem mam Poznań, a tam Centrum Medyczne Moja Diagnoza https://mojadiagnoza.com.pl/tomografia-poznan/ gdzie między innymi mogę wykonać tomografię komputerową. Najważniejsza jest profilaktyka, nie bójmy się robić badań, to ma nam tylko pomóc.
Powrót do góry
Tośka001
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 13 Wrz 2021, 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję.
Powrót do góry
alinka212
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 15 Wrz 2021, 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tośka001 napisał:
Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję.

A jak się czułaś na początku jeśli mogę zapytać?
Powrót do góry
Tośka001
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 15 Wrz 2021, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@alinka212 już odpowiadam uśmiech Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy.
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 20 Wrz 2021, 8:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio szukalam dobrego kardiologa i znajoma pokierowala mnie do tego centrum medycznego https://www.multimedplus.pl/specjalizacje/kardiologia/ maja tutaj szereg specjalistów, mozna liczyc na bardzo dobra opieke medyczną
Powrót do góry
alinka212
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 23 Wrz 2021, 20:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tośka001 napisał:
@alinka212 już odpowiadam uśmiech Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy.

Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: