Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Sro 16 Cze 2021, 13:24 Temat postu: badania diagnostyczne |
|
|
W jakim centrum medycznym polecacie wykonać badania diagnostyczne Kraków? |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Pią 25 Cze 2021, 9:26 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcecie wykonać sobie tomografię komputerową, to polecam wam udać się do placówki medycznej CM Gamma w Warszawie. U nich na miejscu możecie poddać się rezonansowi lub USG, tak więc pełna diagnostyka i to pod jednym dachem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tigerr bywalec

|
Wysłany: Nie 11 Lip 2021, 8:58 Temat postu: |
|
|
Widzę, że bardzo dobrze trafiłam jeśli chodzi o temat. Bo wiadomo, że wszelkiego typu badania są bardzo ważne aby móc w razie czego wyeliminować chorobę. I tak też między innymi dowiedziałam się, że taki biorezonans https://biorezonans-wilanow.pl/ to bardzo dobre badanie jest dzięki któremu możemy bezpośrednio wyeliminować przyczynę choroby. Także jeśli chodzi o mnie to zapiszę się na taki jeden cały cykl. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Pią 10 Wrz 2021, 10:37 Temat postu: |
|
|
Jest wiele takich miejsc gdzie można zrobić badania bo warto zadbać o profilaktykę. Ja się zmotywowałam i zrobiłam cytologię a że nie wyszła najlepiej to ginekolog zalecił mi papilocare i powtórne badania za pół roku. Gdybym nie zrobiła tego badania na czas kto wie co by się tam rozwinęło |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Sob 11 Wrz 2021, 9:04 Temat postu: |
|
|
Kraków to dla mnie zbyt odległe miasto, kiedy pod nosem mam Poznań, a tam Centrum Medyczne Moja Diagnoza https://mojadiagnoza.com.pl/tomografia-poznan/ gdzie między innymi mogę wykonać tomografię komputerową. Najważniejsza jest profilaktyka, nie bójmy się robić badań, to ma nam tylko pomóc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Wrz 2021, 19:33 Temat postu: |
|
|
Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alinka212 kandydat

|
Wysłany: Sro 15 Wrz 2021, 15:24 Temat postu: |
|
|
Tośka001 napisał: | Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję. |
A jak się czułaś na początku jeśli mogę zapytać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Wysłany: Sro 15 Wrz 2021, 20:26 Temat postu: |
|
|
@alinka212 już odpowiadam Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
alinka212 kandydat

|
Wysłany: Czw 23 Wrz 2021, 20:26 Temat postu: |
|
|
Tośka001 napisał: | @alinka212 już odpowiadam Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. |
Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|