Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

dieta pudełkowa józefów

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
roslinka123
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 15 Lis 2019, 16:05    Temat postu: dieta pudełkowa józefów Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry! Poszukuje jakiejś porządnej i pożywnej dieta pudełkowa józefów, wiecie gdzie mogę coś takiego dostać? Znalazłem taką dietę w internecie, myślicie że będzie ok? Cena nie gra roli interesuje mnie głównie czy będzie smaczna i pożywna uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Marika22
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 29 Sty 2023, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj. Chciałam idealnie wyglądać w sukni ślubnej. Moje wysiłki z trzymaniem diety okazały się marne. Nie miałam zbyt dużo czasu na szykowanie posiłków, więc w końcu się poddawałam i kupowałam coś w pobliskim barze. Teraz przerzuciłam się na zamówienie diety u https://www.dietapremium.pl/dieta-1000-kalorii. Dla mnie najlepsza jest dieta 1000 kcal. To idealne rozwiązanie.
Powrót do góry
lejla
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 26 Mar 2025, 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liczenie kalorii to nie dla każdego. Czasami może stać się stresujące, ale można znaleźć sposób, aby nie szaleć na punkcie każdego posiłku. Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak podejść do kalorii w sposób zrównoważony i zbudować zdrowe nawyki, ten artykuł https://www.tygodnikprzeglad.pl/od-liczenia-do-nawyku-jak-oswoic-kalorie-i-nie-zwariowac/ może być pomocny
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 31 Mar 2025, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro szukacie dobry catering dietetyczny Kraków, to możecie też zwrócić uwagę na firmę Kuchnia Vikinga. Z tego co wiem oni oferują smaczne i niebanalne posiłki. Poza tym też mają niewygórowane ceny, a to też jest ważne...
Powrót do góry
adam445
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 1 Kwi 2025, 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie macie zdanie na temat cateringów dietetycznych?

lustro fryzjerskie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: