Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

rocco karma dla psa
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 31 May 2023, 12:31    Post subject: rocco karma dla psa Reply with quote

Cześć!
Czy są tu posiadacze i miłośnicy psów? Pytam, bo kilka dni temu wzięliśmy psiaka ze schroniska i zastanawiam się, jaką karmę dla niego kupować. Czytałam, że rocco karma dla psa smakuje psom i zawiera wartościowe składniki wpływające na zdrowie i kondycje psa. Czy ktoś z Was kupuje tą karmę dla czworonoga i może napisać swoją opinię?
Back to top
View user's profile Send private message
Flawia
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 2 Jun 2023, 9:23    Post subject: Reply with quote

Mam psiaki i często kupuje im karmę tej firmy. Radziłam się weterynarza w tej sprawie i wiem,że ich karma jest idealna, nie tylko smakuje zwierzakom, ale też jest zdrowa i nie zawiera glutenu, zboża, nie zawiera środków konserwujących, barwników i aromatów sztucznych. Psy są po tych karmach najedzone, ale też mają sporo energii.
Back to top
Barakuda
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 2 Jun 2023, 17:56    Post subject: Reply with quote

Fajnie,że uratowałaś życie pieskowi ze schroniska, dałaś mu dom i wybór karmy też nie może być przypadkowy. Ja mojemu pupilowi daje regularnie mokrą karmę tej firmy,bardzo mu ona smakuje.
Juniorowi warto podawać karmę, która zawiera co najmniej 50 % mięsa i wnętrzności, karma z wołowiną nie zawiera zbóż, jest bez środków chemicznych: aromatów, barwników, substancji wabiących, idealna dla młodego, energicznego psiaka.
Back to top
hkunze
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 29 Jun 2023, 11:50    Post subject: Reply with quote

Przysmaki do szkolenia psa pełnią funkcję motywatora i nagrody, podczas gdy podstawę codziennej psiej diety powinna pełnić wysokiej jakości, naturalna i zdrowa karma sucha lub mokra. Nie oznacza to jednak, że na treserki dla psa powinieneś patrzeć wyłącznie w kategorii przekąski, którą chcesz „zdobyć” zwierzaka i skłonić go do konkretnego zachowania, ignorując przy tym kwestie zdrowotne. Od dłuższego czasu przez sieć zamawiać te treserki dla psa - https://nobledog.pl/produkt/treserki-dla-psa-z-indyka-80-g-noblesnacks.
Back to top
kamyczek25
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 28 Aug 2023, 13:17    Post subject: Reply with quote

A macie jakies swoje sprawdzone sklepy z akcesoriami dla psów? ja jakis czas temu odkrylam ten bardzo fajna jakosc produktów
Back to top
kamionka
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 3 Sep 2023, 20:25    Post subject: Reply with quote

Jesli chodzi o karme dla psów na przyklad, to bardzo fajny wybór smaków ma Josera, maja i suche i mokre
Back to top
petuszka
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 14 Sep 2023, 14:40    Post subject: Reply with quote

A ja bardzo polecam stąd karmy - https://omegakarmy.pl/ uśmiech
Back to top
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 10 Apr 2024, 9:27    Post subject: Reply with quote

Odpowiednia karma dla starszych psów jest kluczowa dla ich zdrowia i kondycji. Dlatego jeśli chcecie podejść do tego odpowiednio warto odwiedzić OmegaKarmy https://omegakarmy.pl/dla-psa/ gdzie są specjalistyczne produkty, w tym karmy dostosowane do potrzeb szczeniaków, jak i seniorów. No i też są opcje specjalistyczne dla psiaków z problemami zdrowotnymi do wyboru po konsultacji z weterynarzem
Back to top
majga
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 17 Mar 2025, 18:59    Post subject: Reply with quote

O tym czy warto kupować karmy premium dla zwierząt macie artykuł tutaj https://www.zwierzaki.info/artykuly/karmy-premium-czy-warto-w-nie-inwestowac, warto przeczytać.
Back to top
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 24 Mar 2025, 8:23    Post subject: Reply with quote

Co do dolegliwości żołądkowych u psa, to sprawdźcie GastroControl tzn. to https://petipharm.pl/gastrocontrol U nas pomógł przy zatruciu pokarmowym.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce