Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szukam diety

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
morwinka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 20 Lis 2024, 13:33    Temat postu: Szukam diety Odpowiedz z cytatem

Potrzebuję pomocy. Chciałabym zakupić catering dietetyczny, ale ceny powalają. Praca studia i dom nie dają mi tego czasu na ogarnięcie tematu przygotowania zdrowego posiłku. Co polecacie w podobnej sytuacji? Mam cukrzycę i hasimoto. Praca siedząca. Studia także. Po całym dniu padam na pysk, więc chcę się póki co ratować dietą. Potem dołożę treningi. Czy polecacie jakąś książkę w której są np proste i smaczne przepisy na dietę pudełkową 1200 kcal?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 20 Lis 2024, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najprościej udać się do dietetyka który ułoży dietę pod twoje możliwości czasowe. Wbrew pozorom współczesne gotowanie nie zajmuje dużo czasu. Zdrową kanapkę zrobisz w kilka minut. Kurczaka czy rybę można zrobić w 20-30 minut a w tym czasie gotuje się ryż/kasza/ziemniaki/warzywa. To już nie te czasy że się robi obiad pół dnia jak nasze matki czy babki robiły. Tuńczyk wymieszać ze skyrem i jajkiem na twardo, położyć na pełnoziarniste kromki to 10 minut razem z gotowaniem jajka. I masz pełnowartościowy, wysokobiałkowy lunch, albo kolację. I dużo taniej niż katering. Kwestia planowania a nie siedzenia w kuchni długie godziny. Jak nie wiesz jak to zaplanować to niech to zrobi dietetyk.
https://detoksorganizmu.pl/lavavitae-partner/ - no i poczytaj sobie o zeolicie. Warto jest wprowadzić do diety jako wspomaganie odchudzania się.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 23 Lis 2024, 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za wszystkie porady w tym temacie.

najtańsze biuro wirtualne biuro
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 25 Lis 2024, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam dietetyka, który nie tylko ułoży dietę, ale też pomoże mi zrozumieć, jak moje nawyki wpływają na zdrowie. Wpadłam na ofertę Centrum Leczenia i Profilaktyki Otyłości https://www.clipo.pl/. Czy ktoś korzystał z ich oferty? Jak oceniacie ich podejście do pacjentów? Zainteresowali mnie, ale wolę się najpierw dopytać u Was.
Powrót do góry
omel33
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 10 Mar 2025, 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie program dla dietetyków Nuvero, z którego sam korzystam jako dietetyk. Jeżeli jesteście zainteresowani tym programem oraz jego możliwościami, to wszystkie informacje o nim znajdziecie na stronie.
Powrót do góry
kamia23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 24 Cze 2025, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chcecie zdrowo jeść to dania z kuchni włoskiej, śródziemnomorskiej warto wypróbować. Przepisy na nie i niezbędne składniki przy okazji do zamówienia znajdziecie na stronie sklepu https://tasti.pl/ . To sprawdzone delikatesy online gdzie zamawiać można wygodnie z dostawą do paczkomatu czy przesyłką kurierską. Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony, obsługa dba o to aby zamówienia docierały jak najszybciej, odpowiednio zabezpieczone do transportu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: