|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
morwinka bywalec

|
Wysłany: Sro 20 Lis 2024, 13:33 Temat postu: Szukam diety |
|
|
Potrzebuję pomocy. Chciałabym zakupić catering dietetyczny, ale ceny powalają. Praca studia i dom nie dają mi tego czasu na ogarnięcie tematu przygotowania zdrowego posiłku. Co polecacie w podobnej sytuacji? Mam cukrzycę i hasimoto. Praca siedząca. Studia także. Po całym dniu padam na pysk, więc chcę się póki co ratować dietą. Potem dołożę treningi. Czy polecacie jakąś książkę w której są np proste i smaczne przepisy na dietę pudełkową 1200 kcal? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Sro 20 Lis 2024, 14:22 Temat postu: |
|
|
Najprościej udać się do dietetyka który ułoży dietę pod twoje możliwości czasowe. Wbrew pozorom współczesne gotowanie nie zajmuje dużo czasu. Zdrową kanapkę zrobisz w kilka minut. Kurczaka czy rybę można zrobić w 20-30 minut a w tym czasie gotuje się ryż/kasza/ziemniaki/warzywa. To już nie te czasy że się robi obiad pół dnia jak nasze matki czy babki robiły. Tuńczyk wymieszać ze skyrem i jajkiem na twardo, położyć na pełnoziarniste kromki to 10 minut razem z gotowaniem jajka. I masz pełnowartościowy, wysokobiałkowy lunch, albo kolację. I dużo taniej niż katering. Kwestia planowania a nie siedzenia w kuchni długie godziny. Jak nie wiesz jak to zaplanować to niech to zrobi dietetyk.
https://detoksorganizmu.pl/lavavitae-partner/ - no i poczytaj sobie o zeolicie. Warto jest wprowadzić do diety jako wspomaganie odchudzania się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Pon 25 Lis 2024, 18:07 Temat postu: |
|
|
Szukam dietetyka, który nie tylko ułoży dietę, ale też pomoże mi zrozumieć, jak moje nawyki wpływają na zdrowie. Wpadłam na ofertę Centrum Leczenia i Profilaktyki Otyłości https://www.clipo.pl/. Czy ktoś korzystał z ich oferty? Jak oceniacie ich podejście do pacjentów? Zainteresowali mnie, ale wolę się najpierw dopytać u Was. |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Pon 10 Mar 2025, 12:33 Temat postu: |
|
|
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie program dla dietetyków Nuvero, z którego sam korzystam jako dietetyk. Jeżeli jesteście zainteresowani tym programem oraz jego możliwościami, to wszystkie informacje o nim znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Cze 2025, 21:52 Temat postu: |
|
|
Jak chcecie zdrowo jeść to dania z kuchni włoskiej, śródziemnomorskiej warto wypróbować. Przepisy na nie i niezbędne składniki przy okazji do zamówienia znajdziecie na stronie sklepu https://tasti.pl/ . To sprawdzone delikatesy online gdzie zamawiać można wygodnie z dostawą do paczkomatu czy przesyłką kurierską. Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony, obsługa dba o to aby zamówienia docierały jak najszybciej, odpowiednio zabezpieczone do transportu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|