|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tiaraa gaduła

|
Wysłany: Pon 28 Paź 2024, 15:59 Temat postu: Windykacja należności - do kogo się zgłosić? |
|
|
Potrzebuję profesjonalnej pomocy w zakresie windykacji należności i natrafiłem na ofertę na stronie https://kancelariafortis.pl/windykacja-naleznosci.html . Zanim zdecyduję się na współpracę, chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś z Was miał już doświadczenie z tą kancelarią i może podzielić się swoją opinią. Zależy mi na skutecznych działaniach, które pozwolą na szybkie odzyskanie należności, oraz na dobrej komunikacji z prawnikiem, który zajmuje się sprawą. Jak oceniacie ich podejście do klientów, terminowość działań oraz efektywność w egzekwowaniu długów? Każda opinia dotycząca skuteczności windykacji oraz jakości obsługi będzie dla mnie bardzo pomocna przy podjęciu decyzji o współpracy. _________________ Nikt nie kocha, tak jak my kochamy, nikt nie cierpi, tak jak my cierpimy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Nie 3 Lis 2024, 20:14 Temat postu: |
|
|
Ciekawi mnie, czy sprzedaż wierzytelności może być lepszym rozwiązaniem niż długotrwała windykacja. Widziałem, że niektóre firmy, takie jak DKOW https://dkow.pl/zakup-wierzytelnosci/, zajmują się skupem długów i oferują możliwość sprzedaży należności. Czy ktoś z was ma doświadczenie z takim rozwiązaniem? Czy sprzedaż długów przyniosła zamierzony efekt i ułatwiła wasz biznes? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|