|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domenica4 kandydat

|
Wysłany: Czw 4 Lut 2021, 20:50 Temat postu: Transport odpadów |
|
|
Odpady niebezpieczne - jakiego transportu wymagają? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcdermott.aracely początkujący

|
Wysłany: Pią 5 Lut 2021, 14:38 Temat postu: |
|
|
Najlepiej powierzyć to odpowiedniej firmie, która się w tym specjalizuje. Niewłaściwy proces transportu odpadów niesie bowiem ze sobą duże zagrożenie. Przede wszystkim trzeba mieć na uwadze troskę o środowisko, bezpieczeństwo innych, ale też obowiązujące przepisy, aby zapewnić szybki i sprawny odbiór oraz utylizację odpadów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodkoslona uzależniony

|
Wysłany: Pią 3 Mar 2023, 10:20 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o transport to namiary na sprawdzoną pomoc drogową to zdecydowanie połowa sukcesu. Ja mam zawsze pod ręką numer do mojej ulubionej pomocy drogowej. Jest to pomoc drogowa Wrocław 24h holowanie na lawecie Hol-Max: https://hol-max.pl/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Nie 16 Kwi 2023, 10:27 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, sama ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym oddać swoje elektrośmieci do utylizacji.znajoma odpowiedziała mi, że ta firma odbiorydomowe.pl oferuje tego typu usługi i chyba się z nimi skontaktuje, żeby poznać więcej szczegółów Tylko mam nadzieję że szybko znajdą dla mnie jakiś wolny termin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Frania25 maniak

|
Wysłany: Sro 19 Kwi 2023, 21:11 Temat postu: |
|
|
Tam gdzie potrzebny jest transport BDO tam sprawdzi się aplikacja https://schuettflix.com/pl/pl/o-uslugach/kruszywa-tluczen/ dzięki której szybko zamówisz transport jak i zamówisz kruszywa różnego rodzaju z dostawą. Co ważne poprzez aplikację masz nadzór nad całym procesem zamówienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Wysłany: Pon 11 Lis 2024, 14:57 Temat postu: |
|
|
Wiele osób potrzebuje skorzystać z wywozu różnego rodzajów odpadów i w takim przypadku najlepiej wynająć kontener Łódź. Usługi zamówicie w różnych firmach, korzystając z oferty https://zamow-kontener.pl/lodzkie/wywoz-gruzu-lodz-2/ . Firma wysyła do Was swoich najlepszych podwykonawców, którzy oferują profesjonalne usługi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|