|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
HaniaMM gaduła

|
Wysłany: Pon 20 Mar 2023, 17:52 Temat postu: Markowe bluzki - jakie lubicie najbardziej? |
|
|
Hej!
Chciałabym sobie na wiosnę i lato kupić kilka markowych bluzek na cieplejsze dni i chciałabym zapytać Was jakie opcje najchętniej nosicie. Zależy mi oczywiście na stylu, ciekawych żywych kolorach i wzorach oraz porządnym wykonaniu, aby po jednym praniu nie była rozciągnięta. Mogę liczyć na Waszą pomoc? Jeśli tak, to oczywiście z niecierpliwością czekam na podpowiedzi i inspiracje z Waszej strony ;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Mar 2023, 18:22 Temat postu: |
|
|
Akurat tutaj uważam, że jeśli za marka idzie jakość wykonania ubrań to zdecydowanie warto szukać takich propozycji, ponieważ jeśli kosztują dużo więcej to powinna za tym również iść ich trwałość. Ostatnio w oko wpadła mi fajna bluzka vans w wersji Vans t-shirt LOGO WASH CREW, bo ogólnie lubię taki luźny styl. Ogólnie warto na pewno sprawdzić co tam też się pojawiło w nowej kolekcji. Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że jak coś dla siebie znajdziesz to podzielisz się spostrzeżeniami! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Butik Luisa bywalec

|
Wysłany: Pią 31 Maj 2024, 12:10 Temat postu: |
|
|
Odnośnie poszukiwań ulubionych marek ubrań serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego butiku Luisa w którym będziecie mogli znaleźć mnóstwo wyjątkowych propozycji oraz najszerszą ofertę marki Luisa Cerano, Cambio, czy również Baldinini w tym oczywiście najnowsze kolekcje. Natomiast w razie dodatkowych pytań oczywiście służymy skuteczną poradą ze strony naszej profesjonalnej stylistki. A tutaj https://luisacerano-bydgoszcz.pl/kategoria-produktu/bluzki/ możecie sprawdzić dostępne propozycje jeśli chodzi o bluzki. Pozdrawiamy serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|