Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Protetyk w Krakowie

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kuchel
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 22 Sep 2019, 9:15    Post subject: Protetyk w Krakowie Reply with quote

Szukam namiarów na dobrego protetyka w Krakowie....

Dodam,ze sprawa jest poważna bo chodzi tutaj o wstawienie górnej 3....
Back to top
View user's profile Send private message
rozza
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 27 Sep 2019, 10:02    Post subject: Re: Protetyk w Krakowie Reply with quote

Kuchel wrote:
Szukam namiarów na dobrego protetyka w Krakowie....

Dodam,ze sprawa jest poważna bo chodzi tutaj o wstawienie górnej 3....

Sama ostatnio zapisalam się do lekarza protetyka. Miałam mieć wstawiana dolną 3. Niestety ale ząb ten od dawna mi się psuł i w końcu musiałam mieć leczenie kanałowe ze ścięciem praktycznie całej korony, tak więc potrzebne było wstawienie korony porcelanowej.
Chodziłam na wstawienie zabka tutaj:
https://studiose.med.pl/protetyka/

Śmiało możesz się zapisać na konsultację, jestem osobiście bardzo zadowolona bo ząbek jak nowy.
Back to top
wiszka
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 30 Dec 2024, 13:34    Post subject: Reply with quote

Szukając lekarza bez kolejek, warto skorzystać z Medfile. Na stronie można znaleźć terminy, opinie i oceny, co ułatwia wybór. A tu masz dostępnych protetyków w Krakowie https://www.medfile.pl/gabinety/protetyk/krakow.
Back to top
grekar
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 30 Dec 2024, 16:27    Post subject: Reply with quote

Specjalistów w różnych miastach można łatwo znaleźć na Halodoctor https://www.halodoctor.pl/lekarze/protetyk/krakow/. Widać wszystkie dostępne terminy wizyt i można szybko zarejestrować się online, więc warto tam sobie poszukać protetyka.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce