|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kiziamizia kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Babcia_Jadzia bywalec

|
Wysłany: Pon 4 Wrz 2017, 11:23 Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawy blog, warto dokształcać się tego typu wiedzą, jak wiadomo początki są zawsze ciężkie. Jeżeli chodzi o np prowadzenie warsztatu, to mój znajomy zaczynał od jednej sprężarki, którą tutaj znalazł https://machinetrade.pl/sklep/sprezarki-tlokowe bo to niezbędny sprzęt, jeżeli prowadzisz biznes z wulkanizacją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
graz bywalec

|
Wysłany: Pon 4 Wrz 2017, 15:11 Temat postu: |
|
|
Jak się nie ma doświadczenia w prowadzeniu biznesu to chyba warto o franczyzie pomyśleć. Taki mi się nasunął wniosek jak poczytałam o tych warunkach współpracy https://cuk.pl/wspolpraca/otworz_placowke_cuk |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Lis 2017, 13:19 Temat postu: |
|
|
Nie brak blogów internetowych, na których tematyka prowadzenia biznesu jest poruszana. Jednym z nich jest blog Rafała Szrajnerta, który znaleźć można tutaj: www.rafalszrajnert.pl - znajduje się na nim wiele cennych informacji, które docenić powinny nie tylko osoby początkujące, ale również takie, które już od jakiegoś czasu prowadzą biznes. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krisiti90 bywalec

|
Wysłany: Czw 9 Lis 2017, 19:05 Temat postu: |
|
|
Najlepiej już na początku postawić na sprawdzone rozwiązania i nowoczesne technologie dzięki którym dużo łatwiej wam będzie zacząc. Rozwiązania od firmy nav24 świetnie wesprą was i pomogą szybko rozwinąć waszą firmę. Polecam ich systemy ERP oraz EDI bardzo przydatne przy biznesach internetowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
playskin bywalec

|
Wysłany: Pon 13 Lis 2017, 11:29 Temat postu: |
|
|
poszukaj w sieci jest wiele ciekawych artykułów na ten temat
from this source |
|
Powrót do góry |
|
 |
graz bywalec

|
Wysłany: Sob 7 Kwi 2018, 13:04 Temat postu: |
|
|
A co do cuk - jest to biznes dla każdego . Dzięki szkoleniom można się wszystkiego nauczyć.Doradcy korzystają ze świetnej aplikacji. Wystarczy zrobić zdjęcie kodu AZTEC z dowodu, aby informacje automatycznie wczytały się do kalkulacji, te zdjęcia można potem załadować do polisy. Dzięki temu pracuje się szybciej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mendzelejew001 kandydat

|
Wysłany: Nie 15 Kwi 2018, 11:21 Temat postu: |
|
|
Chyba od pracowników i niezbędnego zaplecza. W firmach musi znaleźc się podstawowy sprzęt, w zależności też jaki biznes prowadzicie. Ja generalnie poruszam się w gastronomi wiec zaopatruje mnie firma http://savpol.pl Mają spory wybór sprzętów i produktów dla gastronomi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilka75 bywalec

|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2018, 17:42 Temat postu: Biznes |
|
|
kiziamizia, chyba szukasz porad odnośnie prowadzenia biznesu, nie jego zakładania, prawda? Tak przynajmniej mi się zdaje.. Mam dla Ciebie małą wskazówkę - nie zapominaj proszę o usprawnieniach, które pozwalają Ci wyprzedać konkurencje. Bez nich możesz zostać w tyle i tylko jako tako się utrzymywać. W razie kłopotów, wiedz, że istnieją spółki takie jak ta http://www.primesoft.pl/ , które oferują bogaty wybór systemów ERP, poprawiających funkcjonowanie przedsiębiorstwa i zwiększające jego zyski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
FilipeK_22 początkujący

|
Wysłany: Pon 23 Kwi 2018, 20:48 Temat postu: |
|
|
Sam jakiś czas temu założyłem swój własny biznes. Nie ma się co oszukiwać jest to bardzo trudny i żmudny proces, ale istnieją sposoby, żeby sobie jakoś to ułatwić. Ja sam byłem w takiej sytuacji i miałem problem z wyborem konta bankowego, które miałem założyć na firmę. Z pomocą przyszedł mi ranking firmowybank.pl. Dzięki niemu udało mi się wybrać najlepszą ofertę bankową na rynku!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|