Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WeigelP kandydat

|
Wysłany: Sro 1 Wrz 2021, 16:16 Temat postu: Szybkie pieniądze |
|
|
Cześć wszystkim, moja firma ostatnio splajtowała z powodu pandemii i chciałbym gdzieś szybko zarobić trochę pieniędzy. Czy macie jakieś sugestie, jak mogę to zrobić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamBronev kandydat

|
Wysłany: Czw 2 Wrz 2021, 15:52 Temat postu: |
|
|
Cześć. Możesz otrzymać pożyczkę z banku lub od przyjaciół. Ale jedną z najlepszych opcji jest gra w zaufanym kasynie online i szybkie wygrywanie pieniędzy. Mogę polecić Ci jedno z najlepszych litewskich kasyn online https://pastebek.lt/. Wypróbowałem go sam i przyprowadziłem wszystkich moich przyjaciół, aby zagrali tutaj. Bardzo dobre warunki i szybkie wypłaty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fox kandydat

|
Wysłany: Wto 7 Wrz 2021, 7:17 Temat postu: |
|
|
Możesz otrzymać pożyczkę z banku. Teraz są bardzo pobłażliwi, ponieważ po pandemii wiele osób zbankrutowało. Może Twoi znajomi mogą pomóc, ale nie każdy jest skłonny pożyczać duże kwoty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Pią 8 Paź 2021, 18:46 Temat postu: |
|
|
W takiej sytuacji dobrą opcją będzie pożyczka, wiem, że na dobrych warunkach zawsze pożyczał Vivus, więc sprawdziłabym jak teraz jest u nich Z tego co kojarzę, w tym momencie przy pierwszej pożyczce można u nich dostać 3000zł bez żadnych kosztów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jamie1 kandydat

|
Wysłany: Nie 24 Paź 2021, 13:30 Temat postu: |
|
|
Stosunkowo nowicjusz w grach online, już od tego czasu wywarł na graczach znaczące wrażenie. Jako pierwsza gra online na nowo opracowanej platformie, vulkanvegas jest doświadczonym i przewodnim pomysłem na każdym kroku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
feliks86 kandydat

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2021, 8:18 Temat postu: |
|
|
Zależ,y co Cię konkretnie interesuje... Możesz pracować zdalnie w różnych firmach |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamika początkujący

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2021, 9:53 Temat postu: |
|
|
Lepiej uważać na te firmy, które powstają jak grzyby po deszczu |
|
Powrót do góry |
|
 |
zyta12 bywalec

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2021, 12:13 Temat postu: |
|
|
W takim wypadku pomocą może być pożyczka krótkoterminowa. Pomoże ci przetrwać kryzys, a gdy znajdziesz pracę szybko i bez problemu ją spłacisz. Poczytaj tutaj i takich pożyczkach https://concash.pl/pozyczki-krotkoterminowe . Myślę, że to przybliży ci temat i pomoże podjąć decyzję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
duff231 bywalec

|
Wysłany: Wto 16 Lis 2021, 11:41 Temat postu: |
|
|
Jak już pożyczamy to warto poszukać jakiejś komfortowej i taniej pożyczki. Trzeba też wiedzieć, że samych ofert pożyczkowych jest całkiem sporo. Na https://taniopozyczam.pl/ są opisane różne warianty pożyczkowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|