|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Czw 24 Lis 2022, 15:45 Temat postu: Ulubione perfumy |
|
|
Moje pytanie jest identyczne jak nazwa wątku, czyli co możecie powiedzieć mi na temat perfum damskich marki Lacoste i jednocześnie gdzie warto ich szukać w bardzo dobrych cenach i intensywności zapachów. Przede wszystkim lubię te bardziej słodkie, które podkreślają mój charakter. Czy korzystacie z propozycji tej marki i jednocześnie jakie warianty są Waszymi ulubionymi oraz godnymi sprawdzenia. Czekam z niecierpliwością na podpowiedzi i mam nadzieję, że stworzy nam się tutaj ciekawy wątek w tej tematyce. Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje! |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaniaMM gaduła

|
Wysłany: Czw 24 Lis 2022, 15:49 Temat postu: |
|
|
Ja muszę przyznać, że jeżeli chodzi o ulubione marki perfum to na pewno warto zwrócić uwagę również akurat na moją ulubioną, czyli Perfumy damskie Lacoste które u mnie osobiście wygrywają. Są świetne propozycje zarówno damskie, ale również męskie takze możecie od razu coś kupić na prezent dla męża bo już powoli nadchodzi okres świąteczny i czas poszukiwań prezentów. Sama mogę śmiało polecić "Lacoste Eau de Lacoste Sensuelle Woda perfumowana" z wyczuwalnymi nutami: Ambra, Bursztyn, Groszek, Pieprz, Porzeczka, Róża! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomaszu32 bywalec

|
Wysłany: Nie 27 Lis 2022, 15:48 Temat postu: |
|
|
A gdzie kupujecie swoje ulubione perfumy? Ja zazwyczaj szukam okazji w internecie, bo jednak zależy mi na rozsądnym dobraniu ceny. Na stronie https://zapachnisci.com.pl/kategoria/pelne-flakony-perfum/ przeglądałem różne okazje i zastanawiam się, czy warto decydować się na tego typu zakupy. Jakie macie zdanie na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Czw 8 Gru 2022, 11:56 Temat postu: |
|
|
Generalnie polecam przed kupnem "psiknąć się" w sklepie i zobaczyc czy np nie przeszkadza Ci ten zapach (ja niektóre czuję i kilka godzin pozniej, a wlasnych perfum nie powinno sie wyczuwac na sobie), albo spytac po czasie kogos "jak pachniesz", bo naprawdę nie na każdym pachnie ten sam zapach tak samo
Ale wiem ze wiele osób się obraca za La Vie Est Belle. Podobnie za klein euforia https://www.nomiperfumetki.pl/pl/c/Inspiracja-Calvin-Klein/18 W tym przypadku polecam zwrócić uwagę na nomi, dobre zaperfumowanie oraz niska cena. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sob 10 Gru 2022, 12:38 Temat postu: |
|
|
Ja nie jestem przywiązana do jednak marki perfum ale zawsze staram się kupować oryginały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Pon 12 Gru 2022, 16:49 Temat postu: |
|
|
A to ja mam swoje topowe carolina herrera, black opium i libre kocham je!! zamawiam z jednej drogerii jak są promki bo wtedy są naprawde fajne obniżki |
|
Powrót do góry |
|
 |
asisa bywalec

|
Wysłany: Sro 21 Gru 2022, 9:03 Temat postu: |
|
|
No to ja mam jakiegoś pecha chyba, bo rzaaadko kiedy uda mi sie trafic na jakies fajne promocje |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 9:53 Temat postu: |
|
|
No jak cos, to tu masz taką zakładkę promocje https://www.notino.pl/promocja/ i wtedy mozesz sobie typowo te w obnizonych cenach ogarnąc zawsze cos fajnego sie trafi |
|
Powrót do góry |
|
 |
asisa bywalec

|
Wysłany: Sro 28 Gru 2022, 13:58 Temat postu: |
|
|
super, nawet nie wiedzialam ze mają taką sekcje z promocjami |
|
Powrót do góry |