Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ulubione perfumy
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 24 Lis 2022, 15:45    Temat postu: Ulubione perfumy Odpowiedz z cytatem

Moje pytanie jest identyczne jak nazwa wątku, czyli co możecie powiedzieć mi na temat perfum damskich marki Lacoste i jednocześnie gdzie warto ich szukać w bardzo dobrych cenach i intensywności zapachów. Przede wszystkim lubię te bardziej słodkie, które podkreślają mój charakter. Czy korzystacie z propozycji tej marki i jednocześnie jakie warianty są Waszymi ulubionymi oraz godnymi sprawdzenia. Czekam z niecierpliwością na podpowiedzi i mam nadzieję, że stworzy nam się tutaj ciekawy wątek w tej tematyce. Pozdrawiam i z góry dziękuję za informacje!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 24 Lis 2022, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja muszę przyznać, że jeżeli chodzi o ulubione marki perfum to na pewno warto zwrócić uwagę również akurat na moją ulubioną, czyli Perfumy damskie Lacoste które u mnie osobiście wygrywają. Są świetne propozycje zarówno damskie, ale również męskie takze możecie od razu coś kupić na prezent dla męża bo już powoli nadchodzi okres świąteczny i czas poszukiwań prezentów. Sama mogę śmiało polecić "Lacoste Eau de Lacoste Sensuelle Woda perfumowana" z wyczuwalnymi nutami: Ambra, Bursztyn, Groszek, Pieprz, Porzeczka, Róża!
Powrót do góry
Tomaszu32
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 27 Lis 2022, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie kupujecie swoje ulubione perfumy? Ja zazwyczaj szukam okazji w internecie, bo jednak zależy mi na rozsądnym dobraniu ceny. Na stronie https://zapachnisci.com.pl/kategoria/pelne-flakony-perfum/ przeglądałem różne okazje i zastanawiam się, czy warto decydować się na tego typu zakupy. Jakie macie zdanie na ten temat?
Powrót do góry
berka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 8 Gru 2022, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Generalnie polecam przed kupnem "psiknąć się" w sklepie i zobaczyc czy np nie przeszkadza Ci ten zapach (ja niektóre czuję i kilka godzin pozniej, a wlasnych perfum nie powinno sie wyczuwac na sobie), albo spytac po czasie kogos "jak pachniesz", bo naprawdę nie na każdym pachnie ten sam zapach tak samo
Ale wiem ze wiele osób się obraca za La Vie Est Belle. Podobnie za klein euforia https://www.nomiperfumetki.pl/pl/c/Inspiracja-Calvin-Klein/18 W tym przypadku polecam zwrócić uwagę na nomi, dobre zaperfumowanie oraz niska cena.
Powrót do góry
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 10 Gru 2022, 12:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie jestem przywiązana do jednak marki perfum ale zawsze staram się kupować oryginały.
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 12 Gru 2022, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to ja mam swoje topowe uśmiech carolina herrera, black opium i libre uśmiech kocham je!! zamawiam z jednej drogerii jak są promki bo wtedy są naprawde fajne obniżki
Powrót do góry
asisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 21 Gru 2022, 9:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to ja mam jakiegoś pecha chyba, bo rzaaadko kiedy uda mi sie trafic na jakies fajne promocje
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 28 Gru 2022, 9:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jak cos, to tu masz taką zakładkę promocje https://www.notino.pl/promocja/ uśmiech i wtedy mozesz sobie typowo te w obnizonych cenach ogarnąc uśmiech zawsze cos fajnego sie trafi
Powrót do góry
asisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 28 Gru 2022, 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

super, nawet nie wiedzialam ze mają taką sekcje z promocjami
Powrót do góry
yundt.leanne
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 12 Wrz 2023, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele kobiet na co dzień, najczęściej w Internecie, spotyka się z kuszącymi ofertami zapachów, które przyciągają uwagę głównie niską ceną. Trzeba jednak zdawać sobie sprawę z tego, że nie wszystkie z nich są oryginalnymi perfumami. W sieci znalazłam artykuł na temat zróżnicowanego i bogatego świata damskich perfum https://wm.pl/962151,Zroznicowany-i-bogaty-swiat-damskich-perfum-czy-wiesz-jak-sie-po-nim-poruszac.html – czy wiesz, jak się po nim poruszać?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: