|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
veronea kandydat

|
Posted: Wed 23 Oct 2019, 13:54 Post subject: Przeglądy gazu |
|
|
| W jaki sposób odbywają się przeglądy roczne gazu? Ostatnio pojawiła się u nas taka informacja, o takowym przeglądzie, który będzie miał miejsce w przyszłym tygodniu. To jest sprawdzenie samych tylko kuchenek czy czegoś jeszcze? |
|
| Back to top |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Posted: Fri 21 May 2021, 15:15 Post subject: |
|
|
| Znalazłam ten temat przy okazji szukania czegoś o sprawdzaniu nieszczelności gazów w produkcji. Jeśli chodzi o dom to sprawdzą rurki, kuchenkę, ewentualnie piecyk w łazience jeśli jest na gaz. Wracając do mojej sprawy to jest coś takiego jak pianka do sprawdzania szczelności gazu używał ktoś? Na https://www.uni-export.com.pl/wykrywanie-i-kontrola-nieszczelnosci/ dużo czytałam o takiej kontroli przepływów gazu i chyba właśnie takie cos muszę zlecić dla mojej firmy. |
|
| Back to top |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Posted: Mon 27 Jan 2025, 17:17 Post subject: |
|
|
| Jeśli potrzebujesz profesjonalnego montażu zbiorników na gaz płynny, koniecznie sprawdź ofertę https://sa-art.pl/. Firma specjalizuje się w precyzyjnym montażu zbiorników, zapewniając najwyższą jakość usług i bezpieczeństwo w każdej realizacji. Ich doświadczenie w branży sprawia, że każda instalacja przebiega zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce