|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Liziii guru

|
Posted: Tue 20 Apr 2010, 22:32 Post subject: Slub Liziii i Glaekena - zaproszenie :) |
|
|
Za sugestią (Nie_takiej_Znów)Strasznej_Damy tworzę temacik i ponawiam zaproszenie na nasz ślub, który odbędzie się 29 maja 2010r. o godzinie 18.00 w Urzędzie Stanu Cywilnego przy ul. Moniuszki 9 w Radomiu.
Mysle ze byłaby to rowniez okazja do spotkania forumek, wiec moje Panie - jesli macie ochote sie poznac osobiscie oraz ujrzeć mnie w wydaniu ślubnym, w sumie to na ślubnym kobiercu to zapraszam tym bardziej
Ponizej kilka wskazówek i detali dotyczących naszej uroczystości:
To my:
W dniu slubu, pod USC, nalezy szukac takiej oto panny:
Zdjecia Pana w wybranym garniturku niestety nie posiadam
Bukiet, dosc charakterystyczny jak dla mnie:
a jesli sie nie uda, to ten:
Po slubie zamierzamy zostac obsypani tym:
,
a nie ryżem ugotowanym, w woreczkach, ani kaszą ani innymi zbożowymi produktami
Zatem Zapraszam dyskusję otwieram!
Ps. Zawsze mozemy usilowac wbic sie na slub innej panny, o ile wyrazi zgode lub nieopatrznie poda namiary (date, godzine ) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
straszna_dama guru

|
Posted: Tue 20 Apr 2010, 23:11 Post subject: |
|
|
Straszna, straszna
Dziękujemy za zaproszenie Będzie bardzo miło przeżywać razem z Tobą Liziii tą wspaniałą uroczystość. Osobiście jestem bardzo chętna do udziału, jeśli ktoś jeszcze jechałby z Warszawy, proszę o wiadomość.
|
 |
ruda87 guru

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 0:16 Post subject: |
|
|
teraz, jak dorobiłam się prawa jazdy i autka to kto wie, czy się nie kopsnę do Radomia Chociaż nie wiem czy powinnam tak od razu wyruszać w trasy
Jest tam jakiś zgrabny hotelik/coś do zwiedzania/pobawienia się To może zrobimy sobie z A. jakiś weekendowy wypadzik  |
|
| Back to top |
|
 |
Liziii guru

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 1:01 Post subject: |
|
|
Ruda hoteli mamy kilka, ostatnio orientowalam sie w cenach: od 130zł/doba w 2osobowym pokoiku. Mamy tez "studencki" hotel - naszej Politechniki Radomskiej, Tu doba w 2osobowce tylko 70zł
Do zwiedzania w samym Radomiu niewiele moge polecic (niestety ). Mamy muzeum im. Jacka Malczewskiego, mamy piekny deptak i fontanny miejskie.. tuz za miastem jest Muzeum Wsi Radomskiej, czyli kozy i strzechy - te klimaty a takze Lotnisko Wojskowe, duzo rond (moglabys dac upust skretów w lewo ), supermarketow i centerków handlowych (bo centrami tego chyba nazwac nie mozna)... coż wiecej. Mamy ohydny dworzec (taaa...ale robie PR mojemu miastu ) PKP, ciut ladniejszy PKS.. Slub jest w poblizu deptaka wiec mozna pospacerkowac
Ewentualnie caching w okolicach Radomia (tak sie sklada ze przy drodze na Krakow jest sporo miejsc do ktorych mozna zjechac i pogrzebac w ziemi - my najpierw zbuszowalismy okolice az do Ostrowca Sw...)  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 10:54 Post subject: |
|
|
jak miło, Liziii, dziękujemy :* aż mi się teraz szkoda zrobiło, że nie będę w stanie wpaść....  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewqa04 guru

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 13:19 Post subject: |
|
|
Liziii będziemy sie starać Nic nie obiecuję, bo wiadomo trzęsienia ziemi, gradobicia, pożary lasów...
Jeśli nie damy rady Cię poznać - to uczynimy plansze z Twoim forumowym imieniem Jesli nie my znajdziemy Ciebie, to Ty zobaczysz nas
Ciekawe czy mi się uda przyjechać  |
|
| Back to top |
|
 |
metka moderator

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 13:27 Post subject: |
|
|
Liziii, kochana, z wiadomych powodow nie dam rady dotrzec... ale myslami bede z Wami spokojna glowa...
poza tym, koniec swiata ma nastapic dopiero w 2012, wiec do tego czasu moze jeszcze pojawic sie okazja na spotkanie... kto wie  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Liziii guru

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 14:07 Post subject: |
|
|
Metko ja zupelnie rozumiem. Z tych samych wzgledow nie bedzie Kiewki na moim slubie, a zzylysmy sie mailowo jak siostry niemalze
Ale te Panny ktore widza szanse na przybycie, tak jak Ewqa, dorka, Straszna_Dama - mam nadzieje ze jakos Wam sie uda Plansze i wszystko co niestandardowe mile widziane Wszak bylaby to nie lada niespodzianka i wielki zaszczyt gdybyscie zechciały i mogły uczestniczyc w tym mega waznym dla mnie dniu Ewciu, sciskam kciuki by nie bylo zadnej katastrofy naturalnej ani innych zbiegow okolicznosci i zrzadzen losu i byscie z Twoim Połówkiem zdołali brzybyć. Miss - moze uda sie Wam z Rudą jakos przybyc? Wiem ze to daleko ale mozna by to opatrzyc jakims mini forumowym spotkaniem  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 14:22 Post subject: |
|
|
Liziii ja w sumie też bym się chętnie pojawiła,ale kurcze jestem z Trójmiasta czyli mam daleko Poza tym to będzie tuz przed sesją ehh...i nie wiem czy mój Narzeczony by mi nie marudził,jeden dzień beze mnie to dla niego dłuugo. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
maartusiaa_87 maniak

|
Posted: Wed 21 Apr 2010, 15:26 Post subject: |
|
|
ojjj Liziii dziękuje za zaproszenie , ale niestety "WASZ" weekend spędzam na seminarium sob 8h, ndz 6h ;(
ale myślami będę z Wami :*:*:* i czekam na relacje  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce