| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

DużaRóża2 kandydat

| 

Wysłany: Sro 1 Lip 2020, 10:54    Temat postu: Sprzedać samochód | 
				     | 

| 

Cześć, 

chcemy sprzedać swoje auto i szukamy jakiegoś dobrego skupu. Znalazłam ofertę taką: skup samochodów wadowice i wygląda to dobrze na moe oko. Co myślicie? Może ktoś korzystał? 

Dajcie znać, dziękuję    | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Lara72 początkujący

| 

Wysłany: Czw 2 Lip 2020, 14:19    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Skoro interesuje Cię właśnie ów wątek to pamiętaj, że znam miejsce, gdzie powinnaś znaleźć o wiele więcej wyjątkowo dobrych treści na ów temat. Polecam w wolnej chwili bo faktycznie warto według mojej oceny - http://uzywanaeklasa.pl . | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

omel33 uzależniony

| 

Wysłany: Pon 6 Lip 2020, 11:29    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Słuchajcie, ostatnio spotkałem się z takim zagadnieniem jak utrata wartości handlowej pojazdu i zastanawiam się na czym to dokładnie polega. Możecie mi coś w tej kwestii doradzić? Będę wam bardzo wdzięczny | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

welonik bywalec

| 

Wysłany: Czw 16 Lip 2020, 8:20    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Witam. Nie wiem dlaczego ale my jakoś nigdy ie mieliśmy problemów ze sprzedażą samochodów. Za każdym razem dość szybko nam to się udawało. Teraz także sprzedajemy samochód i rozglądamy się za nowym. Mąż postanowił że tym razem kupimy samochód z salonu. Zabrał mnie do salonu  BMW Bawaria Motors Warszawa, gdzie mogłam wsiąść do super nowoczesnego samochodu jakim jest BMW. Wiecie, że bardzo fajnie się taki większy samochód prowadzi no i jest bardzo komfortowy | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kuba_pe09 początkujący

| 

Wysłany: Czw 16 Lip 2020, 14:02    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jeśli samochód jest w dobrym stanie, to najbardziej opłacalnie będzie sprzedać go samemu _________________ http://tangerinemusic.pl | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

tigerr bywalec

| 

Wysłany: Wto 4 Sie 2020, 10:09    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Sprzedać samochód można praktycznie bez żadnych problemów. Wszystko zależy od tego gdzie nasz samochód wystawimy na sprzedaż. W każdym bądź razie tak czy inaczej warto przed sprzedażą taki samochód bardziej przygotować. Nawet znalazłam ten sklep https://www.xenon24.eu/ w którym to można znaleźć wszelkiego typu rzeczy niezbędne do pielęgnacji i naprawy reflektorów | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

babitasr początkujący

| 

Wysłany: Pią 7 Sie 2020, 11:55    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Najlepiej chyba sprzedawać samochód lokalnie na jakimś portalu z ogłoszeniami _________________ Kreator cv | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

diska bywalec

| 

Wysłany: Sob 28 Lis 2020, 15:37    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A ja się tutaj z opinią powyżej nie zgodzę. Mnie samodzielne sprzedawanie samochodu kosztowało zbyt dużo nerwów. Postanowiłam skorzystać z pomocy profesjonalistów w tym zakresie. Na stronie https://autoskupslask.com/auto-skup-chorzow/ znalazłam auto skup w niedalekiej okolicy i zadzwoniłam. Panowie podjechali na umówione spotkanie i dopełniliśmy formalności. Szybko, sprawie i bez stresu. Dla mnie rewelacyjne rozwiązanie. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kami92 kandydat

| 

Wysłany: Sro 3 Mar 2021, 19:55    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Bez względu na to, czy samochód nowy, czy stary, trzeba o niego właściwie zadbac. Potrzebne są do tego odpowiednie kosmetyki i akcesoria samochodowe. Ja polecam m.in. Mikrofibry Work Stuff. Sam z nich korzystam i jestem zadowolony. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

tsporer początkujący

| 

Wysłany: Czw 4 Mar 2021, 15:18    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Warto wystawić ogłoszenia w internecie, tak aby nasza oferta miała większy zasięg. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|