|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Czw 6 Mar 2025, 14:19 Temat postu: Księgowość |
|
|
Chciałabym nawiązać współpracę z biurem rachunkowym, które poprowadzi księgowość Warszawa w spółce z o.o. Zależy mi na biurze świadczącym usługi w pełni online. Jakie możecie mi polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 10 Mar 2025, 17:20 Temat postu: |
|
|
Świetną firmą oferującą usługi księgowości której możecie zaufać jest https://numeratum.pl/audyt-ksiegowy/ W zakresie ich usług znajdują się m.in. audyty księgowe, prowadzenie dokumentacji firmowej, sprawy podatkowe i obsługa kadrowo-płacowa. Zatrudniona tam kadra to ambitny i odważny zespół, który odznacza się wieloletnim doświadczeniem w tej branży. Dodatkowo do każdego klienta podchodzą indywidualnie, dostosowując swoją ofertę do jego potrzeb i specyfiki działalności. Będziecie zachwyceni |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka gaduła

|
Wysłany: Sro 16 Kwi 2025, 18:17 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś prowadzi JDG w Gorzowie i nie ma głowy do papierologii, to szczerze polecam biuro księgowe gorzów wielkopolski. Zgłosiłem się do nich na początku roku i już od pierwszej rozmowy miałem poczucie, że jestem w dobrych rękach. Pomogli mi z rozliczeniem roku, przeszliśmy przez temat ulg i możliwych optymalizacji. W dodatku wszystko wyjaśnione w przystępny sposób – bez zbędnego żargonu, który tylko miesza w głowie. Dla mnie ogromny plus za cierpliwość i indywidualne podejście. |
|
Powrót do góry |
|
 |
owi8988 kandydat

|
Wysłany: Pon 28 Kwi 2025, 11:37 Temat postu: |
|
|
Przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie prowadzić księgowości samodzielnie, nawet z pomocą różnych programów, bo to dla mnie zbyt ciężki i ważny temat. Bałabym się, że wprowadzę jakieś błędy. Na szczęście są dobre biura rachunkowe i myślę, że jednym z nich jest https://taxexpert24.pl/ . |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|