|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Nie 28 Maj 2023, 20:34 Temat postu: Tablet dla 3-latka |
|
|
Hejka,
powiedzcie mi, czy znajdę jakieś w miarę tanie tablety do 300 zł dla 3-latka? Chodzi mi głównie o tablet, na którym da się oglądać jakieś bajki na YT? Fajnie by było, jakby też do niego było jakieś opakowanie/etui aby się nie rozwalił przy ewentualnym upadku. No i cali nie wiem - z 7? Czy za tą cenę nie znajdę nic takiego?
Ma może ktoś z Was coś godnego polecenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Nie 28 Maj 2023, 20:59 Temat postu: |
|
|
Tablet dla 3-latka?! Nie pozbawiajcie dzieci dzieciństwa, nie ogłupiajcie ich elektroniką od małego. Dla mnie to przerażające. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Flawia kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Cze 2023, 9:20 Temat postu: |
|
|
Nie polecam kupowania tabletu dla tak małego dziecka, według mnie szkoda twoich pieniędzy. Takiemu małemu dziecku, bajki zacznij sama mu czytać, opowiadać, wymyślać, będzie to miało o wiele lepszy wpływ na jego wychowanie i zdrowie psychiczne, rozwój. Dzieci w tym wieku muszą poznawać świat, doświadczać go, dotykać, kombinować, a nie tempo wpatrywać się w kolorowe obrazki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eveline53 początkujący

|
Wysłany: Pią 2 Cze 2023, 9:49 Temat postu: |
|
|
Tak małemu dziecku polecałabym zakupić tablicę manipulacyjną, a nie tablet. Dzieci do 3 roku życia nie powinny mieć żadnej styczności z ekranem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barakuda kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Cze 2023, 17:50 Temat postu: |
|
|
Dzieciom do trzeciego roku życia nie zaleca się, a wręcz odradza, kontaktu z urządzeniami elektronicznymi. Takie są zalecenia zarówno wielkich organizacji jak WHO, jak i mniejszych organów zajmujących się zdrowiem i rozwojem dziecka. Dziecko w tym wieku poznaje świat poprzez rzeczywisty z nim kontakt, dlatego też kup mu klocki,usiądź i pobuduj z nim jego wymyślony świat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
majga bywalec

|
Wysłany: Pon 17 Cze 2024, 12:48 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to dobry pomysł, jak już to na pewno nie może dużo kosztować, w razie zniszczenia, marka huion ma tablety, które nawet kosztują w okolicy 100 https://huion.com.pl/24-tablet-graficzny-do-200-zl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|