Wysłany: Czw 17 Cze 2021, 10:27 Temat postu: ładowarki samochodów elektrycznych
Witam, ostatnio znalazłem stronę na której są ładowarki samochodów elektrycznych na stronie sąpokazane wszystkie punkty gdzie są stacje do ładowania samochodów elektrycznych pomaga to bardzo ostatnio szukałem jakiś punkt bardzo długo a tu znalazłem stronę i wiem od razu czy w okolicy jest jakiś. Komuś może się to przydać.
Jeśli jest się posiadaczem auta elektrycznego warto zainstalować ładowarkę w domu, kupując oczywiście taką o odpowiedniej mocy, kompatybilną z danym modelem samochodu. Warto także wiedzieć gdzie znajdują się publiczne punkty ładowania i na podstawie tego planować trasy. Dobrze jest też znać inne sposoby na rozsądne, optymalne korzystanie z ekologicznego pojazdu. Wiele z nich zostało opisanych na stronie https://startmoto.pl/poradnik-poczatkujacego/sposoby-na-uzytkowanie-nowego-auta-elektrycznego/ . Muszę przyznać, że poradnik dla mnie okazał się i ciekawy i realnie pomocny:)