|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 7:01 Temat postu: Praca |
|
|
Jeżeli interesują Cię oferty pracy w Szwecji z zakwaterowaniem to na pewno warto sprawdzić również portale pracy na pewno znajdziecie szereg propozycji zarówno od agencji zatrudnienia oraz bezpośrednio od firm na FachPraca może być Twoim idealnym narzędziem do znalezienia ofert pracy w tej branży. Pozdrawiam i koniecznie dajcie znać na jaki wariant się zdecydowaliście i czy wygrał wyjazd za granicę. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 11:16 Temat postu: praca |
|
|
A co powiecie na taką opcję jak chmura informatyka ? Właśnie sama ostatnio znalazłam dosyć dużo ciekawostek na ten temat, tym bardziej, że w wolnym czasie zazwyczaj przeglądam tego typu strony. A wy zaglądaliście już może na itwiz.pl ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Sob 27 Maj 2023, 16:20 Temat postu: |
|
|
Dajcie znać, czy ktoś z was zdecydował się na współpracę z MG Solutions. Niestety jest mi bardzo trudno znaleźć pracę na własasną rękę. Pomyślałam więc, ze z agencją pracy tymczasowej bedzie łatwiej. Co myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
densy uzależniony

|
Wysłany: Pon 5 Cze 2023, 7:20 Temat postu: |
|
|
Z mojego doświadczenia wynika, że najlepsze oferty znajduje się na stronach pracodawców, sama tak trafiłam do https://folimpex.com.pl/ i bardzo sobie chwale, a ciągle widzę, że szukają tutaj osób więc warto spróbować! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|