Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaka sukienka na wesele - wybór

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Anetka44
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 14 Nov 2022, 14:13    Post subject: Jaka sukienka na wesele - wybór Reply with quote

Hej!
Jestem na etapie poszukiwań pięknych i dobrze wykonanych propozycji w zakresie sukienek na wesele, które będą przede wszystkim eleganckie, ale jednocześnie zrobią wrażenie. Tym bardziej że chciałabym się pochwalić moją obecną formą i figurą. Dlatego chciałabym aby miała wycięcie na plecach i też ładnie przylegała do ciała, ale jednocześnie była kusząca. Mogę liczyć na podpowiedzi z Waszych doświadczeń? Będę za to ogromnie wdzięczna, pozdrawiam uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 15 Nov 2022, 13:04    Post subject: Reply with quote

Ja lubię w sieci robić zakupy. Sporo ostatnio sobie na https://lovita.pl/collections/komplety-bielizny zamawiam. Lubię to że w sieci są lepsze ceny niż stacjonarnie
Back to top
Moniczka33
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 16 Nov 2022, 13:45    Post subject: Reply with quote

Na pewno warto szukać okazji w sieci, gdzie najszybciej upolujesz piękne pozycje w przystępnych cenach i porównasz sobie opinie. Według mnie zdecydowanie poszukiwania warto rozpocząć od sieci, gdzie możliwości po prostu nie brakuje w tym zakresie i nie będziesz tak ograniczona jak to jest w galerii. Dlatego możecie po prostu sprawdzić sobie portal Domodi, gdzie masz całą kategorię jeśli chodzi o sukienki na wesele z różnych znanych sklepów, z opcją posegregowania rozmiarów, kolorów, czy między innymi cen. Ja w takim sposób najczęściej robię zakupy i przyznam, że tutaj jestem mile zaskoczona jak idzie to sprawnie i łatwiej jest wyłapać dobre okazje!
Back to top
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Thu 17 Nov 2022, 22:44    Post subject: Reply with quote

Ja szukałam ostatnio sukienki na poprawiny, więc takiej raczej luźniejszej Very Happy idealną moim zdaniem znalazłam w https://premiumwrzos.pl znacie ten sklep? Jeśli nie, polecam zajrzeć, świetna jakość
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Thu 20 Mar 2025, 8:12    Post subject: Reply with quote

Z własnego doświadczenia w poszukiwaniu modowych inspiracji polecam wam zapoznać się z ciekawymi informacjami jakie znajdziecie na stronie https://suknienawesele.pl/
Back to top
Molly333
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 21 Mar 2025, 11:41    Post subject: Reply with quote

W Moliera2 znajdziecie idealne sukienki na wesela i przyjęcia. Mega jakość, piękne kroje i same topowe marki. Ja tam znalazłam sukienkę dla siebie uśmiech Warto zajrzeć na ich stronę.
Back to top
bella3
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 1 Jul 2025, 21:29    Post subject: Reply with quote

Na wesele wybrałabym klasyczną czarną sukienkę. Ona pasuje bez względu na porę roku tak naprawdę, do każdej kobiety również. A można kolor ożywić dodatkami, kolorowe kolczyki, buty czy torebka i już stylizacja nie będzie nudna. A czerń jest zawsze ponadczasowa. Taka elegancka odzież damska sklep internetowy to również wiele sukienek do wyboru, w tym właśnie czarne. Wybrałybyście coś dla siebie?
Back to top
Madziulek555
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 7 Jul 2025, 18:04    Post subject: Reply with quote

Znajoma poleciła mi Rosalio i od tego czasu mam już 4 sukienki Very Happy
Back to top
monika90
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 29 Jul 2025, 15:19    Post subject: Reply with quote

Zamiast klasycznej bielizny, często stawiam na body – zwłaszcza pod dopasowane sukienki. Te z Lovita (https://lovita.pl/collections/body) są wygodne, miękkie i ładnie dopasowują się do sylwetki. Uważam, że warto zainwestować w przynajmniej jeden model.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce