Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Opony zimowe - zmienione?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kasiunia33
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 28 Dec 2022, 14:39    Post subject: Opony zimowe - zmienione? Reply with quote

Hejka! Jak tam, zdążyliście przed tymi śniegami i mrozami zmienić opony na zimowe? Czy jednak nie? uśmiech U mnie o tym zawsze pamięta mąż - to on jeździ do mechanika na przekładki. Ja tylko wiem, że jakby co to mamy Opony zimowe 205/55/R16 - czyli wg mnie i tak dużouśmiech Czemu to wiem? bowiem kupujemy opony na firmę, więc chcąc nie chcąc - muszę się w to zaangażowaćuśmiech

A jak było/jest u Was?
Back to top
View user's profile Send private message
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 29 Dec 2022, 21:20    Post subject: Reply with quote

No ja sam ogarniam sprawy auta, sam wybieram i kupuję opony, zarówno do mojego auta, jak i do żony. Mieszkamy pod dużym miastem, więc jednak mamy te dwa komplety opon. Na szczęście na felgach stalowych, to sam zmieniam w garażu. Fakt, jest trochę roboty, ale po co komuś płacić za coś, co sam jestem w stanie ogarnąć?

Wiadomo, nie każdy ma takie możliwości, taki komfort, wtedy się jeździ do mechanika.
Back to top
Pala
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 31 Dec 2022, 14:24    Post subject: Reply with quote

A ja się wyłamię - mam opony całoroczne, wielosezonowe. No ale ja mieszkam w Krakowie, więc tutaj nie ma większych problemów z drogami. No fakt, 2 tygodnie temu na początku było biało, no ale sypało konkretnie śniegiem. Ale już po dniu czy dwóch - służby sobie poradziły i ulice były czarne. Nie mam więc problemów z przekładkami opon, z ich przechowywaniem (mieszkam w bloku bez piwnicy). Dzięki temu oszczędzam te kilkaset złotych rocznie.

Pozdrawiam.
Back to top
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Thu 1 May 2025, 8:19    Post subject: Reply with quote

A co możecie mi powiedzieć o firmie Alleopony24.pl ? Czy ktoś z was może kupował u nich opony? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy nie kupić opony ciężarowe fortune u nich. Szukam czegoś do sprzętów do mojej firmy i wydaje mi się, że warto postawić na ich ofertę.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce