Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Naprawa telefonów
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fruze
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 29 Sty 2020, 15:43    Temat postu: Naprawa telefonów Odpowiedz z cytatem

Stosujecie jakieś blokady na telefon,które używacie przy dzieciach? Czy jest szansa,że w serwisie telefonów jak ten https://www.telefonarium.pl/ doradzą i zainstalują mi jakieś? Macie może z tym doświadczenie? Liczę na wasze podpowiedzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
charlotte160
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 12 Lip 2020, 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O jakie konkretnie blokady chodzi? Z tego co wiem są aplikacje umożliwające kontrolę rodzicielską. Ja mam dzieci w wieku szkolnym i chcę im kupić telefony. Myślę o Xiaomi Mi 10 - https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/xiaomi-mi-10-dane-techniczne Oczywiście założę na nich blokady i zainstaluję GPs-a
Powrót do góry
es_krzysztoff
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 12 Lip 2020, 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie rozbiłem nawet wyświetlacza w telefonie, co najwyżej kilka obtarć
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 5 Sie 2020, 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukacie sprawdzonego serwisu Apple w Katowicach to szczerze mogę wam zaproponować tą stronę https://flixapple.com/serwis-katowice/ . Sam oddałem swój telefon niedawno i muszę wam powiedzieć, że działa on teraz bez zarzutów. Można im spokojnie zaufać. Ciężko obecnie znaleźć lepszych profesjonalistów.
basia.kmi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 6 Sie 2020, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi baaardzo pomogła firma Enter-serwis, która zajmuje się profesjonalnie naprawą sprzętów. Akurat w moim przypadku pomogli mi naprawić telefon, bo miałam uszkodzony ekran i coś jeszcze (niestety, bliskie spotkanie telefonu z ziemią...). Telefon jak nowy i nadaje się do dalszego użytku oczko
Powrót do góry
noya
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 11 Sie 2021, 7:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie odpukać na razie nie był potrzebny serwis
Powrót do góry
arvena
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 11 Sie 2021, 8:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie tez nie. Pewnie dlatego że zainstalowałam aplikację usecrypt która chroni telefon przed atakami hakerskimi. Tu https://meskiportal.pl/facet,ac255/jak-przechytrzyc-szpiega-i-zapobiec-utraty-wrazliwych-danych,12436 nawet niedawno o niej czytałam
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 26 Sie 2021, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli spotkało was migotanie ekranu iPhone to koniecznie zajrzyjcie do oferty firmy gsm-ursus.pl, gdzie znajdziecie sporo ciekawych artykułów na ichniejszym blogu, w jaki sposób samemu poradzić sobie z usterką. Jeśli to was przerasta, to zawsze możecie oddać im telefon do ichniejszego serwisu.
Powrót do góry
Gibran4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 16 Paź 2021, 7:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto walczyć o telefon, bo czasami to jest drobnostka, mało kosztowna naprawa żeby wszystko wróciło do normy. Można i też pomyśleć zawsze o zakupie nowego telefonu, weźcie sobie to pod uwagę. Ja tak jakiś czas temu kupowałam xiaomi mi note 10 lite więc na razie myślę, że na długo mi ten posłuży.
Powrót do góry
Martynna27
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 30 Paź 2021, 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jezyk napisał:
Jeśli spotkało was migotanie ekranu iPhone to koniecznie zajrzyjcie do oferty firmy gsm-ursus.pl, gdzie znajdziecie sporo ciekawych artykułów na ichniejszym blogu, w jaki sposób samemu poradzić sobie z usterką. Jeśli to was przerasta, to zawsze możecie oddać im telefon do ichniejszego serwisu.

Tego typu artykuły mogą być faktycznie bardzo pomocne. Nie wiem jednak czy każdy będzie w stanie samodzielnie wymienić np. dotyk w telefonie. Na szczęście mamy dzisiaj dostęp do takich serwisów jak https://medicphone.pl/serwis-telefonow-google-gdansk/ , gdzie radzą sobie doskonale z naprawdę dużymi usterkami.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: