|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
arielka bywalec

|
Posted: Sun 26 Feb 2023, 23:13 Post subject: pergole Kielce |
|
|
| Cześć. Od dłuższego czasu rozważamy aranżację tarasu i na pomysł wpadło nam kupno mebli tarasowych i przy okazji chcemy zadaszyć taras. Wiecie, gdzie możemy kupić pergole Kielce? Zależy nam raczej na gotowym modelu wraz z zadaszeniem. |
|
| Back to top |
|
 |
kornelka33 gaduła

|
Posted: Tue 28 Feb 2023, 6:11 Post subject: |
|
|
| Macie identyczny pomysł, jaki mieliśmy my. Przed zakupem pergoli sporo się naczytałam i z racji, że chcecie mieć meble, to zważając na warunki pogodowe obowiązkowo trzeba zabudować taras. U producenta https://www.systemysurma.pl/pergole-tarasowe/kielce/ dostępne są różne rodzaje pergoli tarasowych i zabudowany jest model Toscana - my go mamy. Konstrukcja jest stabilna, zadaszenie jest zautomatyzowane i zamontowany jest też system rynnowy. Rzadko kiedy w tak niskiej cenie jest tyle możliwości, dlatego polecam typowo ten model, skoro chcecie mieć meble na tarasie. |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
Posted: Wed 26 Apr 2023, 8:08 Post subject: |
|
|
| Mnie się pergole tarasowe bardzo podobają, szczególnie firma https://systemyfasadowe.com.pl wpadła mi w oko - mają naprawdę świetnie wykonane roboty na swoim koncie |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce