|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasiunia33 kandydat

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2023, 20:35 Temat postu: Płyn do spryskiwaczy - zimowy |
|
|
Wiecie co Wam powiem? Że kupić dobry płyn do spryskiwaczy zimowy to naprawdę masakra i czasem po prostu loteria! Niektóre płyny albo zamarzały, albo śmierdziały przeokrutnie, albo tworzyły taką maź na szybie, że masakra:/ Szukałam na Ceneo - dobrze, że mają tam realne opinie użytkowników, potwierdzone zakupami. Dzięki temu, po przejrzeniu wielu produktów, w końcu zakupiłam ten, który wg opinii był ok. Zamówiłam na razie jeden - już używałam i powiem Wam, że zamówię kolejne. Trafiłam w końcu w 10! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2023, 20:21 Temat postu: |
|
|
A możesz nam powiedzieć, jaki to płyn wybrałaś? To też przy okazji z tego skorzystają inni forumowicze?
Z tego co kojarzę, to są w sprzedaży takie płyny, które można kupić tylko na fakturę - mają inny skład, niż te dopuszczone do ogólnego użytku. Miałem okazję z takiego korzystać, to śmierdział przeokrutnie, ale naprawdę był skuteczny. Już nie kojarzę co to była za marka, ale to są płyny z metanolem - nie dopuszczone do sprzedaży dla klientów indywidualnych.
Takie bym na pewno odradzał. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Wto 31 Sty 2023, 10:36 Temat postu: |
|
|
Coś w tym jest - z reguły jest tak, że jednak te najtańsze płyny zimowe są najgorsze...jednak czasem i wśród takich da się znaleźć coś dobrego. Aha producenci też często teraz stosują "downsizing" - czyli zaniżanie wagi/objętości danego produktu. Z reguły przecież te płyny do spryskiwaczy były w 5 litrowych baniakach, prawda? A teraz coraz częściej można je spotkać także w 4 litrowych. Cena niby bez zmian, nie podrożały...ale za to litr płynu (czyli aż 20%!) mniej!
I to nie tylko na płynach tak jest - więc czytajcie dokładnie opisy produktów przed zakupem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|