|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Sat 28 Jan 2023, 21:18 Post subject: Projektor gwiazd |
|
|
hejka!
Potrzebuję podpowiedzi - szukam prezentu dla półrocznego chłopczyka. Zastanawiam się nad tym, czy dobrym wyborem będzie projektor gwiazd na sufit? Wiem, że niektórzy kupują takie gadżety do dziecięcego pokoju. Jak to się sprawdza? Czy nie razi dziecka? No i czy nadaje się dla takiego maluszka? |
|
| Back to top |
|
 |
padberg.vallie początkujący

|
Posted: Mon 30 Jan 2023, 10:50 Post subject: |
|
|
| Moja córka ma taki w pokoju. |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Mon 30 Jan 2023, 17:20 Post subject: |
|
|
| Moim zdaniem projektor to super sprawa. My mamy coś takiego dla syna. Też na początku się bałam, że będzie za jasna ale nie potrzebnie. Światło jest delikatne, poza tym można regulować jego natężenie. Ja polecam dla dziecka taki projektor - mój syn nauczył się sam zasypiać, bo bez światła się bał, a teraz zostaje wieczorem w pokoju sam bez problemu. |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Tue 31 Jan 2023, 11:02 Post subject: |
|
|
Hejka - mieliśmy taki u naszej córeczki i tak do hmm 1.5 roku przy nim sobie spała. A jak nie spała - to patrzyła na sufit i słuchała muzyki, która leciała z tego projektora. Już nie pamiętam ile kosztował, ale sprzedaliśmy go za mniej więcej połowę ceny, więc nawet w sumie niezbyt dużo nas kosztowało jego użytkowanie. A mieliśmy dzięki temu trochę spokoju  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce