|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Pala bywalec

|
Posted: Fri 27 Jan 2023, 22:47 Post subject: Lodowiska |
|
|
Macie u siebie w miastach jakieś lodowiska, na których można pojeździć zimą? U nas (Kraków) na szczęście jest zawsze kilka takich miejsc gdzie zarówno młodzi jak i starsi mogą sobie pojeździć na łyżwach. Można oczywiście wypożyczyć łyżwy na miejscu, albo po prostu mieć swoje. Ja mam swoje łyżwy, ale dzieci już nie - bo się po prostu nie opłaca, jak im by trzeba było tak czy siak co roku kupować nowe, bo im nogi rosną
A jak jest u Was? |
|
| Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Sat 28 Jan 2023, 18:57 Post subject: |
|
|
| Oczywiście, że regularnie korzystam wraz z rodziną z lodowiska. U nas też można wynająć sobie łyżwy przy lodowisku. Też o tyle fajne, że zawsze jest puszczana fajna, skoczna muzyka, dzięki której można dostać "powera" do jeżdżenia i o wiele lepiej się jeździ. Miło się w ten sposób spędza czas, jeżdząć rodzinnie na łyżwach. |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Tue 31 Jan 2023, 12:01 Post subject: |
|
|
@Pala - ale wiesz, że są takie łyżwy, które "rosną" razem z dzieckiem - regulowane? I mają tak duży zakres regulacji, że spokojnie te 3-4 sezony wytrzymają. Jest to wg mnie lepsza opcja, niż wynajem łyżew. Po 1 - tańsza, po 2 - bardziej higieniczna po prostu.
My jeździmy z dziećmi i mamy swoje łyżwy. Dzieci regulowane, my już nie  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce