|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Fri 27 Jan 2023, 15:11 Post subject: Jakie zimówki? |
|
|
Jakie teraz są dobre Opony zimowe 205/60 R16 ? Ale takie hmm w cenie załóżmy do 300 złotych za 1 oponę? Czyli załóżmy te 1200 złotych za komplet zimówek? Może ktoś z Was się na tym zna i wiec, co teraz jest na topie, jeśli chodzi o opony zimowe?
Chciałbym coś solidnego, co wytrzyma te 5-6 sezonów minimum (potem i tak pewnie będę zmieniać auto na nowe). |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Sat 28 Jan 2023, 19:21 Post subject: |
|
|
hmm a na Ceneo patrzyłeś może? Ja, jak coś mam kupować czego nie jestem pewna, to zawsze tam sprawdzam. O tyle to fajny portal, że ma opinie klientów i to potwierdzone zakupem. Więc zawsze podpieram się tymi opiniami oraz ocenami wystawionymi przez kupujących.
Poszukaj może więc tam? Na pewno ogarniesz sprawę i znajdziesz opony optymalne dla siebie. |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Tue 31 Jan 2023, 11:20 Post subject: |
|
|
Mój mąż kupował mi jesienią właśnie nowe opony zimowe do auta. To po długich analizach (ja go podziwiam - serio to mu zajęło kilka dni) - wybrał opony marki Hankook Winter. Komplet kosztował przeszlo 1500 złotych, ale już z dostawą. Przejeździłam na nich grudzień/styczeń - a było u nas sporo śniegu i powiem Wam - że czułam się pewnie i bezpiecznie.
Na tyle mogę polecić te opony. Zobaczymy co będzie za rok. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce