|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 9:30 Temat postu: Projektant wnętrz czy warto? |
|
|
Drodzy forumowicze, podzielcie się swoimi doświadczeniami odnośnie projektanta wnętrz- czy warto? może nie warto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 10:09 Temat postu: |
|
|
Korzystałam i jestem bardzo zadowolona, Pani robiłam nam wszystko od podstaw- cały projekt elektryka, hydraulika i cały dół projekt kuchni, jadalni, salonu, łazienki, spiżarni wiatrołapu i schowku pod schodami. Nie było nic na odwal i wszystko konsultowaliśmy i jak było coś co nam się nie podobało to zmienialiśmy. Byliśmy na paru spotkaniach i szczegółowo wypytywała o wszystko, więc robiła tak żeby nam było wygodnie. Miałam z głowy ekipy i bieganie i tłumaczenie gdzie kontakty itd itd. Dostaliśmy cały projekt i książkę dostał hydraulik potem elektryk i stolarze, każdy robił jak było w projekcie i wyszło tak jak chcieliśmy. Jest dużo rozwiązań na które byśmy w życiu nie wpadli robiąc sami, zagospodarowany jest każdy cm powierzchni. Byłam załamana już dom stał, bo jak weszłam i zobaczyłam ta przestrzeń to tu będzie to tu tamto itd, a co do czego pustka w głowie a może jednak odwrotnie. Pomoc niezastąpiona i nie prawdą jest, że nieraz słyszałam, że po co itd, nie będzie mi nikt kanap ustawiał itd. Ona nic nie ustawiała bez naszej wiedzy i bez naszego zatwierdzenia. Jak się nam nie podobało, to prosto z mostu, że nie tak nie, że kolor za ciemny czy za jasny. Przyjerzdzała na budowę i sama wsio sobie mierzyła czy coś się zmieści czy ściana taka ok czy tamta itd.
Ogólnie bardzo polecam to studio projektowe wnętrz z Krakowa: https://marengo-architektura.com/ Będziesz na pewno zadowolona z zaprojektowanego wnętrza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Czw 2 Mar 2023, 8:09 Temat postu: |
|
|
Ile ludzi tyle opinii na ten temat. Jeśli nie chcesz korzystać z pomocy biura projektowego, to warto byłoby chociaż sugerować się takimi portalami jak https://projektowanie360.pl/ gdzie porad na temat aranżacji wnętrz nie brakuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|