Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaki salon optyczny w Poznaniu polecicie?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
renulka
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 7 Feb 2019, 13:06    Post subject: Jaki salon optyczny w Poznaniu polecicie? Reply with quote

Czy są tutaj dziewczyny z Poznania? Potrzebuję namiarów na dobry salon optyczny do wyboru oprawek oraz szkieł/
Dobrze jakby na miejscu była możliwość zbadania wzroku.
Back to top
View user's profile Send private message
morwinka
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 7 Feb 2019, 14:08    Post subject: Reply with quote

Polecam zapisać się na badanie wzroku do salonu w Aurum na Wrocławskiej
https://aurum-optics.pl/salon-wroclawska-poznan
Z taką uprzejmościa dawno się nie spotkałam, same plusy. Jak optyk to tylko i wylacznie ten. W zeszłym tygodniu byłam, szkieł do okularów korekcyjnych nie było, natomiast zostały zamówione w trybie natychmiastowym. Troszczą się o klienta jak tylko mogą. No i wcześniej zapoznałam się z ofertą oprawek w innych salonach optycznych i w tym wlasnie mają najlepsze promocje na oprawki dobrych firm.
Back to top
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 24 May 2019, 14:16    Post subject: Reply with quote

Tak, to dobry namiar zwłaszcza w zakresie zbadania wzroku na miejscu. Z tym, że ja bym pomyślałam raczej o soczewkach korekcyjnych niżeli o okularach. Z głowy ma się przede wszystkim dobór oprawek, a wierzcie mi dziewczyny to nie jest łatwe. M.in. dlatego ja noszę soczewki i szczerze polecam bo to praktyczna opcja też z tego względu, że można prowadzić aktywny tryb życia bez ograniczeń. Pamiętać tylko trzeba aby odpowiednio dbać zarówno o "szkiełka" jak i o oczy, ale to nic trudnego, do soczewek kupujemy płyn a do oczu krople nawilżające, ja wybrałam krople blink i akurat nie optyk mi je doradził, a znalazłam o nich informacje na https://www.acuvue.pl/krople-do-oczu , są o tyle dobre że można aplikować bez zdejmowania soczewek:)
Back to top
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Wed 28 Dec 2022, 12:26    Post subject: Reply with quote

A powiedzcie mi czy znacie optyka, który został tutaj  http://profesjonalnioptycy.pl/optyk-radom     wyróżniony? Czy faktycznie jest dobry i dokładnie bada wzrok? Pytam, ponieważ zauważyłam od jakiegoś czasu, że moje oczy nieco inaczej widzą - nie wiem czy to kwestia jest przemęczenia, czy może mi się wzrok psuje...
Back to top
AleksKoral
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 31 Jan 2023, 13:43    Post subject: Reply with quote

Oftal Koralewscy to dobry optyk w Poznaniu, możesz śmiało do nich uderzyć uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce