|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
renulka kandydat

|
Posted: Thu 7 Feb 2019, 13:06 Post subject: Jaki salon optyczny w Poznaniu polecicie? |
|
|
Czy są tutaj dziewczyny z Poznania? Potrzebuję namiarów na dobry salon optyczny do wyboru oprawek oraz szkieł/
Dobrze jakby na miejscu była możliwość zbadania wzroku. |
|
| Back to top |
|
 |
morwinka gaduła

|
Posted: Thu 7 Feb 2019, 14:08 Post subject: |
|
|
Polecam zapisać się na badanie wzroku do salonu w Aurum na Wrocławskiej
https://aurum-optics.pl/salon-wroclawska-poznan
Z taką uprzejmościa dawno się nie spotkałam, same plusy. Jak optyk to tylko i wylacznie ten. W zeszłym tygodniu byłam, szkieł do okularów korekcyjnych nie było, natomiast zostały zamówione w trybie natychmiastowym. Troszczą się o klienta jak tylko mogą. No i wcześniej zapoznałam się z ofertą oprawek w innych salonach optycznych i w tym wlasnie mają najlepsze promocje na oprawki dobrych firm. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Fri 24 May 2019, 14:16 Post subject: |
|
|
| Tak, to dobry namiar zwłaszcza w zakresie zbadania wzroku na miejscu. Z tym, że ja bym pomyślałam raczej o soczewkach korekcyjnych niżeli o okularach. Z głowy ma się przede wszystkim dobór oprawek, a wierzcie mi dziewczyny to nie jest łatwe. M.in. dlatego ja noszę soczewki i szczerze polecam bo to praktyczna opcja też z tego względu, że można prowadzić aktywny tryb życia bez ograniczeń. Pamiętać tylko trzeba aby odpowiednio dbać zarówno o "szkiełka" jak i o oczy, ale to nic trudnego, do soczewek kupujemy płyn a do oczu krople nawilżające, ja wybrałam krople blink i akurat nie optyk mi je doradził, a znalazłam o nich informacje na https://www.acuvue.pl/krople-do-oczu , są o tyle dobre że można aplikować bez zdejmowania soczewek:) |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Wed 28 Dec 2022, 12:26 Post subject: |
|
|
| A powiedzcie mi czy znacie optyka, który został tutaj http://profesjonalnioptycy.pl/optyk-radom wyróżniony? Czy faktycznie jest dobry i dokładnie bada wzrok? Pytam, ponieważ zauważyłam od jakiegoś czasu, że moje oczy nieco inaczej widzą - nie wiem czy to kwestia jest przemęczenia, czy może mi się wzrok psuje... |
|
| Back to top |
|
 |
AleksKoral kandydat

|
Posted: Tue 31 Jan 2023, 13:43 Post subject: |
|
|
Oftal Koralewscy to dobry optyk w Poznaniu, możesz śmiało do nich uderzyć  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce