|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anettka_88 kandydat

|
Wysłany: Czw 12 Sty 2023, 21:10 Temat postu: gadżety reklamowe z logo w branży kosmetycznej |
|
|
Cześć, jeśli ktoś z Was potrzebuję gadżetów reklamowych z nadrukowanym swoim logo to zachęcam do zapoznania się z ofertą: https://www.opengift.pl/gadzety-reklamowe-dla-branzy-kosmetycznej/ Zaufaliśmy tej firmie i jesteśmy bardzo zadowoleni ! Czy Wy też podobnie reklamujecie swoją firmę ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Sro 15 Lut 2023, 8:28 Temat postu: |
|
|
Same gadżety reklamowe są dość ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze przede wszystkim powinniśmy wiedzieć o tym co de facto może nam się przydać. Jeżeli chodzi o mnie to ja stawiam na parasole reklamowe https://mediadesign.pl/parasole-reklamowe i wiem, że to właśnie one sprawdzają się znakomicie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pią 7 Lut 2025, 13:16 Temat postu: |
|
|
Świetną ofertę dotyczącą wykonywania nadruków przemysłowych i reklamowych na każdej powierzchni i każdym materiale posiada firma Na drukownia. Doświadczenie i ogromna wiedza pozwalają im oferować klientom najwyższą jakość w krótkim czasie oraz możliwość podglądu na żywo na jakim etapie znajduje się Wasze zlecenie. Wśród technik druku jakie oferują znajdują się m.in. tampodruk, sitodruk płaski, sitodruk na okrągło, termotransfer sitodrukowy, termotransfer cyfrowy, sublimacja, grawer laserem CO2 i wiele więcej. Będziecie zachwyceni współpracą z nimi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|