|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
andżelisia1 maniak

|
Posted: Fri 30 Dec 2022, 14:45 Post subject: wynajem aut Białystok |
|
|
| Hej. Jaka jest według was najlepsza wypożyczalnia aut w Białymstoku. Może mi kogoś polecicie? |
|
| Back to top |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Posted: Fri 30 Dec 2022, 14:47 Post subject: |
|
|
| A co powiesz na wynajem aut białystok ? Ogólnie sama skorzystałam z oferty tej firmy i jak dla mnie to był doskonały wybór, dodatkowo też samochody są sprawne techniczne co jest też ważne |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Mon 9 Jan 2023, 19:22 Post subject: |
|
|
| Dokładnie sam wynajem aut jest bardzo ważną sprawą i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również fajnie jest wiedzieć jakiego rodzaju pojazd będzie nam potrzebny. Zdecydowanie zachęcam każdego do zapoznania się z ofertą wynajmu aut od https://www.proxima.waw.pl/auta-brygadowe-7-i-9-osobowe-brygadwki-doka gdyż wiem, że ich opcja jest bardzo fajna. |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Sun 15 Jan 2023, 11:15 Post subject: |
|
|
| Nie wypożyczałam jeszcze samochodu ale mam to w planach na majówkę. Już nawet znalazłam Wynajem samochodów Poznań i te warunki wynajmu wydają mi się dla mnie korzystne bo nie ma ograniczeń kilometrów między innymi |
|
| Back to top |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Posted: Tue 17 Jan 2023, 20:02 Post subject: |
|
|
| Jeśli potrzebna jest wypożyczalnia aut luksusowych która nie pobiera kaucji i ma atrakcyjne stawki oraz wszystko można załatwić online to wybierz https://spectrumcars.pl/wypozyczalnia-samochodow-katowice/ Jest to najlepsza wypożyczalnia samochodów luksusowych Katowice, Warszawa czy Kraków to jedno z miejsc gdzie mają punkty ale myślę że pomogą też jeśli chodzi o Białystok. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce