|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Eowadriemir początkujący

|
Posted: Tue 28 Dec 2021, 15:10 Post subject: Wózek dla dziecka |
|
|
Cześć. Jestem już jakiś czas po ślubie i na początku przyszłego roku będę rodziła dziecko. Z racji, że będzie to moje pierwsze dziecko całkowicie nie wiem jaki wózek powinnam kupić. Chciałabym znaleźć coś solidnego, co starczy mojemu dziecku na dłuższy czas. Polecicie mi coś?
Update: Ostatnio mój mąż znalazł w internecie https://www.3kiwi.pl/pol_m_Marki_Bugaboo_Bugaboo-Cameleon-3-1839.html i cena jest wysoka, ale wózek wygląda super. Co myślicie?
Last edited by Eowadriemir on Mon 24 Jan 2022, 11:44; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Pablitos68 początkujący

|
Posted: Tue 28 Dec 2021, 21:51 Post subject: |
|
|
| Ja myślę że jest to super. |
|
| Back to top |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Posted: Fri 20 May 2022, 16:28 Post subject: |
|
|
Pomyśl jeszcze nad EasyGo Virage Ecco. To wózek, który przez całe wózkowanie będzie Ci slużyć. Sam jest nieduży i lekki, więc nie będzie sprawiać problemów. Polecam  |
|
| Back to top |
|
 |
bella3 gaduła

|
Posted: Thu 25 Aug 2022, 9:04 Post subject: |
|
|
| Fajny wózek wielofunkcyjny dla dziecka to Riko Basic Plus. Gondola razem ze spacerówką, dla dziecka od urodzenia do kilku lat. Wózek który posłuży nie tylko dla jednego maluszka bo jest bardzo porządnie wykonany, ma dużą gondolę, pojemny kosz na zakupy. Łatwo się nim manewruje na spacerach, ogólnie wózek na 5 gwiazdek. |
|
| Back to top |
|
 |
Junsa maniak

|
Posted: Thu 17 Nov 2022, 8:43 Post subject: |
|
|
Kup wózek 2w1 i osobno dokup fotelik dla malucha. Jeśli chodzi o wózek, to zerknij sobie na markę Easywalker. Różne wózki brałam pod uwag, porównywałam, czytałam opinie i zdecydowałam się właśnie na wózek od nich, Harvey3 Premium. Fajnie, bo udało się kupić go w promocyjnej cenie, a i tak jest sporo tańszy od tego, który początkowo brałam pod uwagę. Super się sprawdza, prowadzę czasem nawet jedną ręką, po naszej wiejskiej dróżce  |
|
| Back to top |
|
 |
Sania uzależniony

|
Posted: Tue 13 Dec 2022, 13:14 Post subject: |
|
|
| Według mnie jeżeli przede wszystkim zabieracie się za poszukiwania wysokiej jakości w zakresie wyboru odpowiednich wózków gondol oraz spacerówek to przede wszystkim muszą być wygodne i bezpieczne dla malucha. Dlatego tutaj polecam zajrzeć po prostu do oferty Recaro Kids, gdzie będziecie mogli sprawdzić kilka ciekawych modeli dostępnych tutaj https://www.recaro-kids.pl/wozki.html u nas wygrał model Lexa Elite ze skrętnymi kołami, obszerny kosz oraz przede wszystkim świetnie służy aż do 4 roku życia. Pozdrawiam! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce