|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Banaszak bywalec

|
Posted: Mon 28 Nov 2022, 11:00 Post subject: Gdzie oglądacie filmy? |
|
|
| Obecnie bardzo lubię oglądać filmy poprzez platformę Netflix którą wykupiłem tu https://premium.ihuh.pl/pl/ . Mam nadzieję że szybko te filmy będą w tej platformie. Jest o wile wygodniej oglądać filmy w komforcie czyli w swoim domu ze znajomymi czy w samotności. Polecam konto Netflix premium oraz konto disney + zobaczycie tam większość nowości. |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
laviet kandydat

|
Posted: Tue 24 Jan 2023, 22:47 Post subject: |
|
|
| W ostatnim czasie najczęściej korzystam ze strony https://ekino.sx/serie/ Jest to portal vod bez rejestracji, gdzie można oglądać wszystko całkowicie za darmo. Najszybciej można tam też znaleźć najnowsze filmy czy seriale. |
|
| Back to top |
|
 |
koepp.junior początkujący

|
Posted: Wed 25 Jan 2023, 12:45 Post subject: |
|
|
| Ja oglądam na HBO. |
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Sun 19 Feb 2023, 11:33 Post subject: |
|
|
Bardzo roznie zalezy co chcemy z mezem obejrzec to z roznych serwisow korzystamy. Teraz np na tvp.vod sledzimy nowy sezon Archiwisty. Czekalam dwa lata na kontynuuacje warto bylo! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce