|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Jacquelajne początkujący

|
Posted: Mon 7 Nov 2022, 18:29 Post subject: Odszkodowanie |
|
|
| Witam,moze ktos podpowiedziec mi,co zrobic,gdzie sie udac w sprawie odzyskania odszkodowania?Nie mam pojecia gdzie sie udac,zasugerowano mi by sie udac do adwokata,i teraz pytabie do jakiego?Znalazlam pania Kropiwnicka,moze ktos byl u niej?Zna? https://adwokat-kropiwnicka.pl/prawo-cywilne.html ,dziekuje za podpowiedzi |
|
| Back to top |
|
 |
JanekN początkujący

|
Posted: Fri 23 Dec 2022, 0:36 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o odszkodowanie, to najlepiej skorzystać z renomowanej kancelarii odszkodowawczej. Ja znalazłem Kancelarię Odszkodowawczą Proventi i jak na razie jest super. Bardzo sprawnie działają i w jednej sprawie dzięki nim dostałem dużo wyższe odszkodowanie niż zaproponował pierwotnie ubezpieczyciel. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce