Wysłany: Pią 21 Paź 2022, 16:49 Temat postu: Śniegowce - czy macie je na zimę?
Czy nosicie zimą śniegowce i jeśli tak, to czy możecie też mi podpowiedzieć gdzie ich szukać i na jakiego producenta warto będzie postawić pod względem jakości wykonania i jednocześnie przystępności ceny, bo też nie mam nieograniczonego budżetu na ich zakup. Ogólnie raczej chciałabym sobie sprawić wyższe i dłuższe buty, aby nawet śnieg w górach nie był problemem. Mogę liczyć na podpowiedzi z Waszych doświadczeń? Z góry dziękuję za informacje!
Ja uważam, że zdecydowanie warto mieć Śniegowce damskie i uważam, że jeżeli zabieracie się za poszukiwania modnych i dobrze wykonanych z najnowszej kolekcji to mogę polecić, żebyś sobie zerknęła na portal Allani gdzie akurat świetnych propozycji zdecydowanie nie brakuje. Jak chcesz mieć ciepło w palce i też aby było wygodnie również podczas dłuższych wypraw to na pewno warto w nie zainwestować. Akurat ja sprawiłam sobie świetne czarne ocieplane śniegowe LARYA marki Guess