Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Na jaki Stand Up warto będzie się według Was wybrać?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 30 Gru 2022, 13:39    Temat postu: Na jaki Stand Up warto będzie się według Was wybrać? Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim!
Szukam ciekawych wydarzeń, które odbywają się wieczorami i w wolne weekendy. Dlatego, czy możecie powiedzieć mi coś więcej na jakie standupy się wybieracie w nadchodzącycm 2023 roku na których będziemy się wraz z mężem dobrze bawili odpoczywając od codziennej pracy i obowiązków przy dziecku. Może byliście na czymś ostatnio co warto polecić? Liczę, że temat się nam tutaj trochę rozwinie, bo już mam dość siedzenia w domu i przed telewizorem. Czas najwyższy w końcu jakoś te wolne chwile aktywnie wykorzystać. Pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 30 Gru 2022, 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat nowy rok warto rozpocząć w dobrym humorze, a w tym na pewno pomoże dobry standup. Także warto poszukać i coś fajnego na pewno się trafi. Ja jestem dużym fanem i jak coś ciekawego się pojawia w moim mieście to zaraz kupuję sobie bilet. Dobrze jest się pośmiać i poprawić sobie dzień tym bardziej że jednak trzeba codziennie radzić sobie z dużą ilością obowiązków i zimą też pogoda za oknem nie poprawia nam samopoczucia. Ogólnie takim moim odkryciem jest Stand UP mama na obrotach, także jeśli jesteście młodymi rodzicami to na pewno będziecie się mogli dobrze zabawić uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: