Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kosmetyki do brody

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 23 Wrz 2022, 6:11    Temat postu: Kosmetyki do brody Odpowiedz z cytatem

Co o tym sądzicie - https://www.fryzomania.pl/pan-drwal-dear-john-oud-olejek-do-brody-10ml.html Na jakie stawiacie? Który robi różnicę? Daje zmianę? Przykładowe namiary?
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 18 Paź 2022, 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sporo jest fajnych zestawów jesli chodzi o kosmetyki do brody uśmiech ja ostatnio zamawialam dla meza i trafilam na fajną promocje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 22 Paź 2022, 9:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo a mozna wiedziec jaki wybralas? bo ja szczerze mowiac to sie tak nie znam na meskich kosmetykach
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 23 Paź 2022, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z takich lepszej jakości, to na pewno moge polecic ten https://www.notino.pl/sebastian-professional/dark-oil-zestaw-upominkowydla-doskonalego-wygladu-wlosow-dla-mezczyzn/
Powrót do góry
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 25 Paź 2022, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamówie mojemu, mam nadzieje,ze bedzie zadowolony uśmiech
Powrót do góry
immanuel64
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 3 Lip 2023, 9:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za niedługo mój ślub i wesele, przez co zależy mi, aby w tym wyjątkowym dniu prezentować się dobrze. Od zawsze mam pokaźny zarost i chciałbym do tego czasu zająć się jego pielęgnacją. Przez to poszukuję jakichś sprawdzonych kosmetyków do brody, zarostu i skóry męskiej twarzy. Jakie kosmetyki według was mogłyby się sprawdzić do takiej pielęgnacji? Słyszałem, że dobrze działają m.in. naturalne olejki. Czy ktoś z was zna może jakiś godny polecenia barber shop, w którym mógłbym dostać tego typu kosmetyki? Samemu udało mi się znaleźć taki internetowy barber shop - https://cyrulicy.pl/shop/. Czy ktoś z was kiedyś już w nim robił zakupy?
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 27 Sty 2025, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żel czy krem do golenia? To pytanie zadaje sobie wielu mężczyzn, zastanawiając się, który produkt sprawdzi się lepiej. Na stronie https://e-stargard.pl/wiadomosci/pokaz/26740,zel-do-golenia-vs-krem-do-golenia-ktory-produkt-wybrac znajdziesz porównanie obu produktów, które pomoże Ci podjąć najlepszą decyzję. Wybór odpowiedniego kosmetyku to klucz do gładkiego golenia bez podrażnień.
Powrót do góry
BABKINVOTRIVE
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 12 Lip 2025, 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prowadząc sklep internetowy z kosmetykami, zrozumiałam, że sukces zależy nie tylko od marketingu czy estetyki strony, ale przede wszystkim od jakości i dostępności produktów. Początkowo współpracowałam z kilkoma dostawcami, którzy jednak zawodzili – opóźnienia w dostawach, braki magazynowe i problematyczna komunikacja. Postanowiłam więc poszukać solidnego partnera i trafiłam na bardzo pomocny materiał: https://telewizjastk.pl/programy/czytaj/jak-wybrac-dostawce-kosmetykow-dla-sklepu-internetowego. Dzięki niemu uporządkowałam swoje priorytety i zaczęłam zwracać uwagę na rzeczy, które wcześniej ignorowałam – takie jak polityka zwrotów, certyfikaty jakości czy system rabatowy dla stałych klientów. Od tamtej pory moja współpraca z nowym dostawcą przebiega wzorowo, a klienci są zadowoleni z jakości i terminowości wysyłek.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: