View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
barto776 maniak

|
Posted: Thu 25 Apr 2019, 15:34 Post subject: izolacja wodna dachów |
|
|
Membrany płynne ze strony hydroizolacje dachów płaskich są przez mnie dobrze sprawdzone. Dobre są dlatego bo można je stosować na różnych powierzchniach. Membrana tej firmy bardzo szybko schnie, ta firma świetnie hydroizoluje powierzchnie. |
|
Back to top |
|
 |
Gaduła gaduła

|
Posted: Fri 29 Nov 2019, 20:48 Post subject: |
|
|
W sumie taka hydroizolacja to bardzo dobry pomysł. Na pewno warto o tym pomyśleć. Za to także ważna jest sama izolacja, by ciepło nam nie uciekało. Na przykład płyty PIR ze sklepu https://sklep.izolacjepir.pl są bardzo dobrym materiałem izolacyjnym. |
|
Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Mon 1 Aug 2022, 12:17 Post subject: |
|
|
Przede wszystkim, jak chcecie zapewnić sobie dobrą izolację poszczególnych miejsc, które są narażone na wilgoć. To warto tutaj kupić sobie dobre materiały hydroizolacyjne https://waterblock.eu/ , które są bardzo skuteczne i świetnie chronią powierzchnię. Tam znajdziecie obszerny wybór w tego typu produktach... |
|
Back to top |
|
 |
Hanka87 kandydat

|
Posted: Fri 2 Sep 2022, 9:12 Post subject: |
|
|
Hydroizolacja to bardzo ważne zagadnienie, szczególnie przy płaskich dachach o dużej powierzchni, takich jak dachy magazynów, hal itp. Jeśli interesuje was porządne wykonanie hydroizolacji to sprawdzcie sobie ofertę marki Cool-R - www.cool-r.pl. Oferuje ona płynną powłokę hydroizolacyjną, która doskonale zabezpiecza dach przed wilgocią, ale także obniża temperaturę wewnątrz budynku. Firma oferuje kompleksową usługę - od analizy technicznych potrzeb dachu, przez wszystkie wyliczenia, aż po realizację przez wyspecjalizowaną ekipę. |
|
Back to top |
|
 |
cartwright.lorena początkujący

|
Posted: Wed 21 Sep 2022, 7:19 Post subject: |
|
|
A czy taka izolacja może rozwiązać mój problem, którym jest mech na dachu? Zauważyłam ostatnio właśnie, że u mnie na dachu rośnie sobie mech i przyznam szczerze, że nie za bardzo wiem, co mam z nim zrobić. Może macie jakieś pomysły, albo chociaż możecie podlinkować artykuły w tym stylu: https://roofchallenge.eu/artykul/mech-na-dachu-przyczyny-szkodliwosc-usuwanie-zapobieganie/ , które odpowiadają na ten problem? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce