Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 11 Sep 2022, 13:33    Post subject: Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny? Reply with quote

Chciałabym zapytać Was jak radzicie sobie Panowie z siwiejącymi włosami, bo u mojego męża na głowie jest ich coraz więcej i chciałby mu pomóc bo widzę że niestety ale mocno mu to przeszkadza i też jego samoocena podupadła. Pomożecie?
Back to top
View user's profile Send private message
Mella44
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 12 Sep 2022, 10:41    Post subject: Reply with quote

Akurat jeżeli chodzi o mnie to muszę przyznać, że bardzo dobrze sprawdza się preparat GR-7 https://gr-7.eu/ jest to skuteczna opcja, która daje pozytywne efekty i zanim zacznie się je farbować itd. warto sprawdzić, bo kilku tygodniach już zmiany są bardzo pozytywne i muszę przyznać, że tutaj naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa bo mój mąż jest zachwycony i też dużo lepiej się dzięki temu czuje.
Back to top
UrszulaM
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 15 Sep 2022, 7:20    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie jest to bardzo dobra opcja i również uważam, że jeżeli macie problemy z siwymi włosami to na początku warto przetestować preparat GR-7 o naturalnym składzie, który skutecznie dociera do cebulek włosów. Poza tym cenowo nie wypada źle, a rzeczywiście skutecznie wpływa na usuwanie problemów z siwizną, z kolejnymi tygodniami jest coraz to lepiej. Pozdrawiam!
Back to top
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 15 Sep 2022, 7:22    Post subject: Reply with quote

O to dobrze wiedzieć, na pewno wezmę pod uwagę i mam nadzieję że jednak ten temat będzie mógł się naprawdę skutecznie rozwijać.
Back to top
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 21 Sep 2022, 20:45    Post subject: Reply with quote

W mojej ocenie również to bardzo dobry wybór i rzeczywiście warto postawić na skuteczny preparat GR-7 który działa jak należy i możesz dowiedzieć się więcej z wyników badań https://gr-7.eu/wyniki-badan skuteczny, szybkie działania po ok. tygodniu widać już świetne zmiany na głowie i nie jest drogi także warto przetestować uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce