|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Nie 11 Wrz 2022, 13:33 Temat postu: Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny? |
|
|
Chciałabym zapytać Was jak radzicie sobie Panowie z siwiejącymi włosami, bo u mojego męża na głowie jest ich coraz więcej i chciałby mu pomóc bo widzę że niestety ale mocno mu to przeszkadza i też jego samoocena podupadła. Pomożecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mella44 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Wrz 2022, 10:41 Temat postu: |
|
|
Akurat jeżeli chodzi o mnie to muszę przyznać, że bardzo dobrze sprawdza się preparat GR-7 https://gr-7.eu/ jest to skuteczna opcja, która daje pozytywne efekty i zanim zacznie się je farbować itd. warto sprawdzić, bo kilku tygodniach już zmiany są bardzo pozytywne i muszę przyznać, że tutaj naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa bo mój mąż jest zachwycony i też dużo lepiej się dzięki temu czuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
UrszulaM kandydat

|
Wysłany: Czw 15 Wrz 2022, 7:20 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie jest to bardzo dobra opcja i również uważam, że jeżeli macie problemy z siwymi włosami to na początku warto przetestować preparat GR-7 o naturalnym składzie, który skutecznie dociera do cebulek włosów. Poza tym cenowo nie wypada źle, a rzeczywiście skutecznie wpływa na usuwanie problemów z siwizną, z kolejnymi tygodniami jest coraz to lepiej. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Czw 15 Wrz 2022, 7:22 Temat postu: |
|
|
O to dobrze wiedzieć, na pewno wezmę pod uwagę i mam nadzieję że jednak ten temat będzie mógł się naprawdę skutecznie rozwijać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaniaMM gaduła

|
Wysłany: Sro 21 Wrz 2022, 20:45 Temat postu: |
|
|
W mojej ocenie również to bardzo dobry wybór i rzeczywiście warto postawić na skuteczny preparat GR-7 który działa jak należy i możesz dowiedzieć się więcej z wyników badań https://gr-7.eu/wyniki-badan skuteczny, szybkie działania po ok. tygodniu widać już świetne zmiany na głowie i nie jest drogi także warto przetestować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|