|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Sro 10 Wrz 2025, 8:21 Temat postu: Jakie kosmetyki faktycznie pomagają przy trądziku różowatym? |
|
|
Hej,
mam trądzik różowaty i od jakiegoś czasu szukam kosmetyków, które realnie pomagają – nie tylko nie podrażniają, ale też wspierają regenerację i redukują rumień. Jakie macie sprawdzone duety albo produkty, które faktycznie zrobiły różnicę? _________________ Przyszła panna młoda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Sro 10 Wrz 2025, 9:46 Temat postu: |
|
|
U mnie sprawdziło się połączenie serum B-Sulfena i kremu Beta Skin Natural Active Cream – łagodzące, lekkie i wspierające barierę. Skóra lepiej reaguje, mniej się czerwieni i szybciej się regeneruje po dniach, kiedy jest podrażniona. Oprócz tego używam też pasty na noc z Acnerose – działa bardzo wyciszająco i przy regularnym stosowaniu rumień naprawdę się zmniejsza.
https://acnerose.pl/produkt/pasta/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rozza gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Wrz 2025, 10:44 Temat postu: |
|
|
Dla mnie podstawą była odbudowa bariery hydrolipidowej – bez tego nic nie działało tak, jak powinno. Dopiero kiedy skóra się uspokoiła, zaczęła lepiej przyjmować pielęgnację i nie reagowała już tak gwałtownie na wszystko. W tym czasie mocno pomogła mi seria Acnerose – szczególnie płyn i krem na dzień. Są łagodne, a przy tym skuteczne. Idealne na moment, kiedy skóra jest wrażliwa i potrzebuje odbudowy, a nie kolejnych eksperymentów. _________________ https://prima-med.info/
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Prima-Med
ul. Cieszyńska 16
30-015 Kraków
NIP: 945-146-13-57
Regon: 350524730
tel. +48 12 347 84 00
email: rejestracja@prima-med.info |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2025, 13:22 Temat postu: |
|
|
| Jeśli interesują Cię kosmetyki bez sztucznych dodatków, sprawdź ofertę https://domiuroda.pl. Mają produkty w 100% naturalne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Wto 23 Wrz 2025, 16:16 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem warto zacząć od prawidłowej pielęgnacji cery. Jeżeli macie cerę problematyczną to możecie udać się do dermatologa, który wypisze Wam receptę na leki i kosmetyki recepturowe. Są to produkty robione na zamówienie w aptece - na przykład sieci DOZ. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sikorka bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Paź 2025, 9:57 Temat postu: |
|
|
| nawiązując do tematu problemów skórnych - domowe sposoby czasem pomagają ale nie zawsze działają na przyczynę problemu. Fachowa pomoc dermatologiczna jest kluczowa przy nawracających zmianach, klinika dermatologii wrocław dysponuje roznymi metodami diagnostycznymi pozwalającymi ustalić źródło problemów. warto pamiętać że skóra to najwiekszy organ naszego ciała |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Sob 11 Paź 2025, 15:23 Temat postu: |
|
|
| Ja mam podobne doświadczenia, przez lata chodziłam do różnych gabinetów i byłam średnio zadowolona. Dopiero w Le Charme - https://lecharme.beauty poczułam, że ktoś traktuje moje problemy ze skórą na serio. Super atmosfera, pełen profesjonalizm i przede wszystkim naturalne efekty, bez przesady. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|