|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Raczejsiedzewdomu kandydat

|
Posted: Tue 15 Mar 2022, 10:01 Post subject: Ginekolog przez net - warto? |
|
|
Mieszkam na wsi więc do wyprawa do lekarza nie zdarza mi się często (autobusy kursują raz dziennie..).
Czasami jednak potrzebuję kontaktu właśnie z ginekologiem i trafiłam na stronę, gdzie mozna się z takim specjalistą umówić przez internet https://telemedi.com/pl/lp/pilne-konsultacje-medyczne/
Jak myślicie, ma sens tego typu konsutacja? |
|
| Back to top |
|
 |
Anitka S kandydat

|
Posted: Tue 22 Mar 2022, 22:59 Post subject: |
|
|
| Jeśli to jest pierwsza wizyta to lepiej osobiście, zdecydowanie. Też zależy z jaką sprawą czy problemem się zwracamy. Mnie jak zależało na antykoncepcji to wybrałam się osobiście do ginekologa poleconego przez koleżankę. Bardzo rzetelnie i profesjonalnie podszedł do tematu. A teraz jak receptę potrzebuję jak mi się moje tabletki drovelis kończą, to bywa że i online korzystam. A jak badania to oczywiście stacjonarnie. |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Fri 1 Apr 2022, 0:38 Post subject: |
|
|
| Powiem Wam, że dla własnego spokoju w ciąży polecam wykonać badanie wolnego płodowego dna katowice . Nie każdy lekarz zaleca badania prenatalne, a moim zdaniem powinny być one wykonane. Szczególnie te nieinwazyjne z krwi, jakie wykazują największą czułość. |
|
| Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Sun 3 Apr 2022, 16:27 Post subject: |
|
|
| Witam,mam przewlekla chorobe,dlatego zalezy mi na tym,aby byc pod stala opieka specjalistow. Niedlugo wyejzdzam,wiec potrzebuje bazy z lekarzami na danym terenie kraju. Co sądzicie o tym https://www.infobrokering.com.pl/baza-lekarzy Co sądzicie? Zalezy mi na poczuciu bezpieczenstwa podczas wyjazdu. Pozdrawiam. |
|
| Back to top |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Posted: Thu 30 Jun 2022, 10:29 Post subject: |
|
|
| Myślę, że zależy czego dotyczy problem. W ciąży nie wyobrażam sobie takich wizyt, chyba że chcemy tylko o coś dopytać czy mamy wątpliwości które można omówić bez spotkania w cztery oczy. Ja do lekarza chodziłam w ciąży co 4 tygodnie, zawsze byłam badana, miałam wypisywane jakie badania diagnostyczne na kolejną wizytę mam wykonać. Wcześnie bo jeszcze w 1 trymetrze miałam badania prenatalne. Tak wcześnie można już przeprowadzić test nifty Poznań jeśli taka lokalizacja Was interesuje ma 3 autoryzowane punkty pobrań NIFTY pro. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce