Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

detektyw do spraw majątkowych
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pańcia
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 7 Gru 2021, 9:19    Temat postu: detektyw do spraw majątkowych Odpowiedz z cytatem

Moja najlepsza przyjaciółka ma duży problem. Poprosiła mnie o radę, czy dobrą decyzją będzie by w jej sprawy rodzinne włączył się detektyw do spraw majątkowych , ponieważ sami nie mogą dojść do porozumienia ? Czy dalej próbować samemu wyjaśnić zaistniałą sytuację ? Ciężko jest doradzić w tak skomplikowanej sprawie !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
zieme.elijah
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 10 Gru 2021, 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto jest jak najbardziej skorzystać z takich usług. Warto jednak zadbać o to by wybrany przez nas specjalisty był dobrym specjalistą z doświadczeniem. W takim wyborze na pewno pomogą opinie innych klientów. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Marysia99
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 7 Sty 2022, 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasem są takie tematy, że tylko detektyw może pomóc i wtedy naprawdę nie ma się co zastanawiać. Ja podrzucam Wam namiary na nich - https://prywatny-detektyw-katowice.pl/ Działają na terenie Katowic i okolic. Mają doświadczenie w prowadzeniu naprawdę różnych spraw, są dyskretni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Marika22
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 2 Mar 2022, 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przykre, gdy w rodzinach dochodzi do takich rozłamów. Czasami nie ma się na to wpływu i trzeba chronić własny interes. Polecam usługi detektywistyczne kraków https://detektywkrakow.pl/. Bardzo mi pomogli przy sprawach majątkowych. Są z tobą w ciągłym kontakcie, więc jesteś na bieżąco.
Powrót do góry
Sardynka90
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Mar 2022, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie,
Trzeba mieć też różne akcesoria, które Wam w tym pomogą jak np. mini kamera szpiegowska https://sklep.detektywkrakow.pl/14-minikamery-szpiegowskie ona jest na prawdę mała, więc jest dyskretna. Najlepiej kupować takie sprawdzone rzeczy ze sklepu detektywistycznego żeby uniknąć rozpoznania.
Powrót do góry
ncollier
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 23 Mar 2022, 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie cechy powinien mieć profesjonalny detektyw? Jakiego sprzętu powinien używać?
Powrót do góry
Kazikdobry
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 5 Kwi 2022, 9:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podsyłam ciekawy artykuł o pracy detektywa https://www.bankowe.net.pl/uslugi-detektywistyczne-z-wroclawia/
Znajdziecie tam namiar na godnego uwagi detektywa - warto mu zaufać!
Powrót do góry
Compton
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 5 Kwi 2022, 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ile bierze za usługi
Powrót do góry
arlett
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 26 Kwi 2022, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja słyszałam, że detektywi gdańsk mają bardzo dobra opinię i skuteczność. Zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług, bo od jakiegoś czasu podejrzewam męża o zdradę. Chciałabym mieć niezbite dowody a on póki co dobrze się ukrywa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
carter.elenora
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 26 Kwi 2022, 23:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A możecie wyjaśnić czym dokładnie zajmuje się taki detektyw majątkowy? Pierwszy raz o czymś takim słyszę Surprised
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: