Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pańcia kandydat

|
Wysłany: Wto 7 Gru 2021, 9:19 Temat postu: detektyw do spraw majątkowych |
|
|
Moja najlepsza przyjaciółka ma duży problem. Poprosiła mnie o radę, czy dobrą decyzją będzie by w jej sprawy rodzinne włączył się detektyw do spraw majątkowych , ponieważ sami nie mogą dojść do porozumienia ? Czy dalej próbować samemu wyjaśnić zaistniałą sytuację ? Ciężko jest doradzić w tak skomplikowanej sprawie ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
zieme.elijah początkujący

|
Wysłany: Pią 10 Gru 2021, 19:15 Temat postu: |
|
|
Warto jest jak najbardziej skorzystać z takich usług. Warto jednak zadbać o to by wybrany przez nas specjalisty był dobrym specjalistą z doświadczeniem. W takim wyborze na pewno pomogą opinie innych klientów. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. _________________ prywatny detektyw Częstochowa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marysia99 bywalec

|
Wysłany: Pią 7 Sty 2022, 20:37 Temat postu: |
|
|
Czasem są takie tematy, że tylko detektyw może pomóc i wtedy naprawdę nie ma się co zastanawiać. Ja podrzucam Wam namiary na nich - https://prywatny-detektyw-katowice.pl/ Działają na terenie Katowic i okolic. Mają doświadczenie w prowadzeniu naprawdę różnych spraw, są dyskretni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Wysłany: Sro 2 Mar 2022, 13:46 Temat postu: |
|
|
Przykre, gdy w rodzinach dochodzi do takich rozłamów. Czasami nie ma się na to wpływu i trzeba chronić własny interes. Polecam usługi detektywistyczne kraków https://detektywkrakow.pl/. Bardzo mi pomogli przy sprawach majątkowych. Są z tobą w ciągłym kontakcie, więc jesteś na bieżąco. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sardynka90 uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Mar 2022, 16:16 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,
Trzeba mieć też różne akcesoria, które Wam w tym pomogą jak np. mini kamera szpiegowska https://sklep.detektywkrakow.pl/14-minikamery-szpiegowskie ona jest na prawdę mała, więc jest dyskretna. Najlepiej kupować takie sprawdzone rzeczy ze sklepu detektywistycznego żeby uniknąć rozpoznania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ncollier początkujący

|
Wysłany: Sro 23 Mar 2022, 15:07 Temat postu: |
|
|
Jakie cechy powinien mieć profesjonalny detektyw? Jakiego sprzętu powinien używać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Compton początkujący

|
Wysłany: Wto 5 Kwi 2022, 11:13 Temat postu: |
|
|
Ile bierze za usługi |
|
Powrót do góry |
|
 |
arlett kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Kwi 2022, 20:42 Temat postu: |
|
|
Ja słyszałam, że detektywi gdańsk mają bardzo dobra opinię i skuteczność. Zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług, bo od jakiegoś czasu podejrzewam męża o zdradę. Chciałabym mieć niezbite dowody a on póki co dobrze się ukrywa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
carter.elenora początkujący

|
Wysłany: Wto 26 Kwi 2022, 23:52 Temat postu: |
|
|
A możecie wyjaśnić czym dokładnie zajmuje się taki detektyw majątkowy? Pierwszy raz o czymś takim słyszę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|