|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tiaraa gaduła

|
Wysłany: Wto 6 Paź 2020, 20:55 Temat postu: Prezenty na święta dla dziecka |
|
|
Szukasz dobrego i sprawdzonego sklepu z prezentami na święta dla dziecka? Jeśli tak, to szczerze polecam Ci zajrzeć na tą ofertę https://www.landtoys.pl/pl/c/Prezenty-na-swieta/406 . Znajdziesz tam dość spory wybór i atrakcyjne ceny. Z pewnością więc Twoje zakupy będą udane. Według mnie ciężko znaleźć lepszą okazję, polecam gorąco! _________________ Nikt nie kocha, tak jak my kochamy, nikt nie cierpi, tak jak my cierpimy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Frania25 maniak

|
Wysłany: Sro 21 Paź 2020, 10:41 Temat postu: |
|
|
Już najwyższy czas by szukać upominki świąteczne dla dzieci. Trafiłam tu https://www.taniaksiazka.pl/Prezenty Są tu zabawki, gry, klocki itp dopasowane do wieku dzieci. Ja jeszcze poszukam książeczek, bo bardzo lubimy wspólne czytanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
macy85 początkujący

|
Wysłany: Sro 21 Paź 2020, 16:44 Temat postu: |
|
|
Chyba najlepiej stawiać na jakieś zabawki, adekwatne do wieku i zainteresowań dziecka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Wysłany: Nie 25 Paź 2020, 18:06 Temat postu: |
|
|
Niby do grudnia jeszcze trochę czasu, ale... Lepiej na ostatnią chwilę takich zakupów nie zostawiać żeby się nie martwić czy przesyłka dojedzie na czas jeśli są to zakupy internetowe. Ja mam już upatrzony zegarek dla dzieci z gps . Wcześniej koleżanka z pracy mi o takim wspominała. Dla dziecka taki zegarek to super gadżet, do tego przydatny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Gru 2020, 10:29 Temat postu: |
|
|
Lego, lego duplo, zabawki z b. Toys np. pulpit dyrygenta (jest mniejszy i taki na 13 instrumentów) zabawa u nas codziennie, od dziecka po dorosłych.
Sama mam wiecznie najwiekszy problem z prezentami dla najmlodszych bo nawet rodzice nie wiedzą co im sprezentować
Ze swojej strony polecam zajrzeć sobie tutaj:
https://zamiasttabletu.pl/
Jest to strona producenta tablic manipulacyjnych. Taka tablica jest bardzo mądrym podarunkiem dla malucha:
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aligru kandydat

|
Wysłany: Czw 10 Gru 2020, 14:10 Temat postu: |
|
|
Jak dla niemowlaka, to polecam drewniane baby gym. Idealny pomysł. Maluch się wspaniale przy tym bawi, a rodzice odetchną z ulgą, że nie dostali kolejnej grającej zabawki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pbrown początkujący

|
Wysłany: Czw 10 Gru 2020, 14:53 Temat postu: |
|
|
Zabawki edukacyjne to strzał w 10!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Pon 14 Gru 2020, 20:22 Temat postu: |
|
|
Oj, co roku problem, bo te dzieciaki wszystko mają i tak naprawdę każdy chce dla nich jak najlepiej. Wydaje mi się jednak, że należy zastanowić się nad tym, co je rozwinie i pomoże zrozumieć świat. Ja dla chrześniaka to w sumie eksperymenty chemiczne dla dzieci muszę kupić. To już ten czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eddydys kandydat

|
Wysłany: Pon 28 Gru 2020, 13:08 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o zabawki na prezent dla chłopca, to może zabawki wojskowe? Myślę, że każdy młody chłopak będzie zadowolony z takiego prezentu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wafelka bywalec

|
Wysłany: Sob 2 Sty 2021, 11:13 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że każde dziecko jest inne. Ja polecam jakieś gry planszowe - https://inverso.pl/gry-planszowe-i-logiczne bo są nie tylko rozwojowe ale pozwalają całej rodzinie fajnie spędzić czas |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|