Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Prezenty na święta dla dziecka
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tiaraa
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 6 Paź 2020, 20:55    Temat postu: Prezenty na święta dla dziecka Odpowiedz z cytatem

Szukasz dobrego i sprawdzonego sklepu z prezentami na święta dla dziecka? Jeśli tak, to szczerze polecam Ci zajrzeć na tą ofertę https://www.landtoys.pl/pl/c/Prezenty-na-swieta/406 . Znajdziesz tam dość spory wybór i atrakcyjne ceny. Z pewnością więc Twoje zakupy będą udane. Według mnie ciężko znaleźć lepszą okazję, polecam gorąco!
Frania25
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 21 Paź 2020, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już najwyższy czas by szukać upominki świąteczne dla dzieci. Trafiłam tu https://www.taniaksiazka.pl/Prezenty Są tu zabawki, gry, klocki itp dopasowane do wieku dzieci. Ja jeszcze poszukam książeczek, bo bardzo lubimy wspólne czytanie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
macy85
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 21 Paź 2020, 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba najlepiej stawiać na jakieś zabawki, adekwatne do wieku i zainteresowań dziecka.
Powrót do góry
Tośka001
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 25 Paź 2020, 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niby do grudnia jeszcze trochę czasu, ale... Lepiej na ostatnią chwilę takich zakupów nie zostawiać żeby się nie martwić czy przesyłka dojedzie na czas jeśli są to zakupy internetowe. Ja mam już upatrzony zegarek dla dzieci z gps . Wcześniej koleżanka z pracy mi o takim wspominała. Dla dziecka taki zegarek to super gadżet, do tego przydatny.
Powrót do góry
berka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Gru 2020, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lego, lego duplo, zabawki z b. Toys np. pulpit dyrygenta (jest mniejszy i taki na 13 instrumentów) zabawa u nas codziennie, od dziecka po dorosłych.

Sama mam wiecznie najwiekszy problem z prezentami dla najmlodszych bo nawet rodzice nie wiedzą co im sprezentować uśmiech

Ze swojej strony polecam zajrzeć sobie tutaj:
https://zamiasttabletu.pl/

Jest to strona producenta tablic manipulacyjnych. Taka tablica jest bardzo mądrym podarunkiem dla malucha:
Powrót do góry
Aligru
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 10 Gru 2020, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla niemowlaka, to polecam drewniane baby gym. Idealny pomysł. Maluch się wspaniale przy tym bawi, a rodzice odetchną z ulgą, że nie dostali kolejnej grającej zabawki oczko
Powrót do góry
pbrown
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 10 Gru 2020, 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zabawki edukacyjne to strzał w 10! lol
Powrót do góry
yours
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 14 Gru 2020, 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, co roku problem, bo te dzieciaki wszystko mają i tak naprawdę każdy chce dla nich jak najlepiej. Wydaje mi się jednak, że należy zastanowić się nad tym, co je rozwinie i pomoże zrozumieć świat. Ja dla chrześniaka to w sumie eksperymenty chemiczne dla dzieci muszę kupić. To już ten czas.
Powrót do góry
eddydys
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 28 Gru 2020, 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o zabawki na prezent dla chłopca, to może zabawki wojskowe? Myślę, że każdy młody chłopak będzie zadowolony z takiego prezentu.
Powrót do góry
Wafelka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 2 Sty 2021, 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że każde dziecko jest inne. Ja polecam jakieś gry planszowe - https://inverso.pl/gry-planszowe-i-logiczne bo są nie tylko rozwojowe ale pozwalają całej rodzinie fajnie spędzić czas
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: