Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dzień Matki

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Frania25
maniak
maniak

PostPosted: Fri 13 May 2022, 8:05    Post subject: Dzień Matki Reply with quote

Jakie prezenty są dobre na Dzień Matki? Czy tylko kwiaty kupujecie?
Back to top
View user's profile Send private message
Marian63
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 14 May 2022, 3:53    Post subject: Reply with quote

Oczywiście kupuję mamie kwaiaty. Ale też korzystam z takich ofert jak ta https://www.bee.pl/t/prezenty-na-dzien-matki Ten sklep ma dużą ofertę propozycji na prezent z okazji Dnia Matki. Ja do kwiatów chce dołaczyć dobre perfumy. Zobacz sama - warto.
Back to top
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 5 Jul 2022, 12:18    Post subject: Reply with quote

Perfumy to świetny pomysł na upominek dla mamy. Ja swojej podarowałam ostatnio flakonik Yves Saint Laurent Black Opium . Choć kompozycja ta opisana została na stronie https://encyklopediaperfum.pl/perfumy/yves-saint-laurent-black-opium jako stworzona dla nowoczesnych kobiet, uważam że idealnie pasuje też dojrzałym, eleganckim paniom. Szykowna, dość mocna i zarazem ciekawie wywarzona fuzja aromatów sprawia, że każda z nas bez względu na metrykę czuje się pewniej i atrakcyjniej:)
Back to top
sokow
gaduła
gaduła

PostPosted: Sat 19 Nov 2022, 16:15    Post subject: Reply with quote

Myślę, że fajny prezent można kupić na stronie sklepu http://edibazzar.pl/ Mają tam wiele ciekawych i oryginalnych rzeczy, które przy okazji nie kosztują dużo, a mają fajną jakość. Ja osobiście nie raz już kupowałam coś u nich i jestem zadowolona z tych zakupów.
Back to top
bradtke.scot
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 20 Nov 2022, 14:19    Post subject: Reply with quote

To zależy co moja mama chce, czasem kosmetyki, czasem książka, kiedyś nawet prostownica się trafiła
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce