|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
adelina80 kandydat

|
Posted: Tue 3 May 2022, 10:30 Post subject: Zaproszenia ślubne |
|
|
Heeej!
Wreszcie nastał ten dzień, w którym będę wybierała swoje zaproszenia ślubne! Mega się ekscytuję ale i też obawiam, że nie znajdę odpowiedniego miejsca, gdzie odbywa się drukowanie zaproszeń rzeszów. Zastanawiam się nad tą firmą https://drukarnia.geokart.com.pl/. Możę ktoś z Was korzystał i też realizował tam podobne zamówienie? Podzielcie się doświadczeniami! |
|
| Back to top |
|
 |
orlo.stark początkujący

|
Posted: Tue 3 May 2022, 21:45 Post subject: |
|
|
| Jaki jest koszt druku 100 lub więcej zaproszeń? |
|
| Back to top |
|
 |
Zeldasaq kandydat

|
Posted: Tue 2 Sep 2025, 5:27 Post subject: |
|
|
| Właśnie trafiłam na super stronkę z zaproszeniami na różne okazje - https://artma-zaproszenia.pl/. Naprawdę, mają tam mnóstwo ciekawych wzorów, na pewno każdy coś dla siebie znajdzie. Aż miło popatrzeć na te wszystkie piękne zaproszenia, tyle kreatywności w jednym miejscu! No i co najważniejsze, ceny są naprawdę przystępne, więc nie ma się co zastanawiać. Zresztą, zobaczcie sami, naprawdę warto! |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Tue 30 Sep 2025, 13:35 Post subject: |
|
|
| Jestem na etapie poszukiwań sukni ślubnej i czuję się zagubiona w gąszczu fasonów! Szukam czegoś, co będzie lekkie, wygodne i podkreśli moją sylwetkę. Oglądam inspiracje i suknie ślubne w SuknieBoho. Wydaje mi się, że delikatna koronka i zwiewne materiały są kluczowe. Jakie są Wasze ulubione kroje? |
|
| Back to top |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Posted: Tue 28 Oct 2025, 15:39 Post subject: |
|
|
Teraz zaproszenia są takie piękne! Jak przeglądam dostępne wzory, to aż żałuję, że wesele już za mną. Na pewno inne teraz bym wybrała. Ale z suknią chyba podobnie, inna moda już teraz panuje jak te 5 lat wcześniej.
______
laif.pl |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce