|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2024, 9:40 Temat postu: Olejki eteryczne azs |
|
|
Co sądzicie o stosowaniu olejków eterycznych przy AZS? Słyszałam różne opinie i nie wiem, czy próbować. _________________ Przyszła panna młoda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
morwinka bywalec

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2024, 11:56 Temat postu: |
|
|
Cześć, z olejkami eterycznymi przy AZS trzeba być ostrożnym. U mnie niestety kilka razy skończyło się to podrażnieniem, zwłaszcza jeśli olejek był nierozcieńczony. Warto pamiętać, że niektóre olejki, np. eukaliptusowy czy lawendowy, mogą uczulać. Lepiej używać olejów bazowych, jak olej kokosowy czy migdałowy, ale zawsze warto zrobić próbę uczuleniową na małym fragmencie skóry. Zdecydowanie nie stosowałabym ich na otwarte rany.
Lepiej do twarzy wypróbować sobie zestaw kosmetyków na atopowe zapalenie skóry Atopicin https://atopicin.pl/produkt/zestaw-do-twarzy/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Wto 18 Lut 2025, 18:42 Temat postu: |
|
|
olejek z krwawnika to cenny składnik w pielęgnacji skóry, który działa przeciwzapalnie i łagodząco. Może być stosowany w leczeniu ran, podrażnień skórnych czy też wspomagać gojenie się siniaków. Jego właściwości są doceniane przez osoby poszukujące naturalnych sposobów leczenia. Dlatego warto się przekonać i postawić na takie naturalne wsparcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|