|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Tiaraa gaduła

|
Posted: Mon 2 Nov 2020, 1:38 Post subject: Pieluszkowe odparzenia skóry u dziecka |
|
|
Cześć, ostatnio sporo interesuję się pieluszkowymi odparzeniami skóry u dziecka. Chciałbym przeciwdziałać takim odparzeniom, dlatego szukam jakichś porad albo tekstów na ten temat. Polecicie coś? Sporo dobrego od znajomej słyszałem na temat tej stronki http://sudocrempolska.pl/poradnik-rodzica/ . Co o niej sądzicie? Warto skorzystać z tych informacji? A może macie jakieś inne propozycje? _________________ Nikt nie kocha, tak jak my kochamy, nikt nie cierpi, tak jak my cierpimy |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Tue 2 Feb 2021, 22:33 Post subject: |
|
|
| Próbowałam naprawdę wielu preparatów i sposobów, bo moja córka bardzo cierpiała z powodu odparzeń, ale pomógł nam tylko Octenicare... Na Twoim miejscu nie marnowałabym pieniędzy i czasu na inne preparaty. |
|
| Back to top |
|
 |
Sania uzależniony

|
Posted: Tue 28 Mar 2023, 14:40 Post subject: |
|
|
W przypadku kiedy pojawiają się odparzenia u maluszka to na pewno warto kupić dobrej jakości maści, które pomogą się z tym problemem uporać. Dlatego zajrzyj do oferty apteki Gemini https://gemini.pl/kategoria/dziecko/kosmetyki-dla-dzieci/odparzenia w której znajdziesz odpowiednie propozycje na odparzenia u maluszków na przykład - Bepanthen Baby, maść przeciw odparzeniom pieluszkowym dla niemowląt. Z dostawą do domu  |
|
| Back to top |
|
 |
favian54 kandydat

|
Posted: Tue 28 Mar 2023, 18:42 Post subject: |
|
|
| Jak walczyć z takimi objawami? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce