Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Etui na okulary - jakie warto wybrać?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Adeks43
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 18 May 2022, 10:59    Post subject: Etui na okulary - jakie warto wybrać? Reply with quote

Hej!
Zastanawiam się nad wyborem dobrego etui na okulary, żeby zabezpieczyć je przed zniszczeniem i porysowaniem. Głównie noszę je tylko do komputera, dlatego często je zakładam i ściągam. Przyda się dobre zabezpieczenie ich, bo jednak dość mocno mi się one zużywają i już nowe powinny mieć swoje konkretne miejsce. Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że trochę tych wskazówek będzie się pojawiało uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
Borek
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 18 May 2022, 11:17    Post subject: Reply with quote

Bardzo dobrze, że podjąłeś tą decyzję, bo naprawdę warto kupić dobrej jakości etui na okulary żeby skutecznie chronić okulary, które przede wszystkim nie są już takie tanie i łatwe do ponownego wykonania. Tutaj mogę osobiście polecić na przykład porównanie sobie cen i opinii na ceneo, bo też za ich pomocą kupiłem sobie do okularów przeciwsłonecznych oryginalne etui na okulary Ray-Ban - Brązowe. Pozdrawiam!
Back to top
Redi
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 19 May 2022, 10:57    Post subject: Reply with quote

Na pewno jakieś wytrzymałe
Back to top
tyrell.abernathy
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 23 May 2022, 1:00    Post subject: Reply with quote

Też mi się wydaje, że najważniejsza jest jego wytrzymałość. Ewentualnie zwróciłabym uwagę na markę, bo jestem gadżeciarą Very Happy
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce