View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Moniczka33 kandydat

|
Posted: Mon 9 May 2022, 18:20 Post subject: Siwe włosy jak sobie z tym poradzić? |
|
|
Chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie podpowiedzi na temat tego jak skutecznie poradzić sobie z problemami siwych włosów. Czekam na wskazówki z Waszych doświadczeń  |
|
Back to top |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Posted: Tue 10 May 2022, 7:31 Post subject: |
|
|
Co do wyboru naprawdę skutecznego preparatu na siwe włosy to mogę jak najbardziej polecić mój wybór, czyli GR-7 już od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że efekty są bardzo dobre. Pierwszą zmianę zauważyłam jakoś po tygodniu, potem było już tylko lepiej. Jak najbardziej polecam, bo co najważniejsze działa długotrwale i nie ma żadnych substancji farbujących. |
|
Back to top |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Posted: Tue 10 May 2022, 13:47 Post subject: |
|
|
Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszych włosów i dlaczego?
rozety |
|
Back to top |
|
 |
anitkakolesniuk kandydat

|
Posted: Thu 12 May 2022, 20:56 Post subject: |
|
|
Można przecież farbować |
|
Back to top |
|
 |
Gosia878 kandydat

|
Posted: Fri 13 May 2022, 7:44 Post subject: |
|
|
Warto szukać naturalnych i skutecznych sposób w walce z siwizną na głowie. Tym bardziej, że pozwolą uniknąć farbowania co niestety trzeba będzie często poprawiać. Poza tym cenowo nie wypada źle, a rzeczywiście skutecznie wpływa na usuwanie problemów z siwizną, która jest uciążliwa i już tak szybko nie powraca. |
|
Back to top |
|
 |
Moniczka33 kandydat

|
Posted: Fri 13 May 2022, 7:49 Post subject: |
|
|
Super, bardzo dziękuję Wam za spostrzeżenia, na pewno wezmę pod uwagę i przetestujemy. Zobaczymy jakie będą efekty! |
|
Back to top |
|
 |
MarekUz kandydat

|
Posted: Tue 24 May 2022, 7:19 Post subject: |
|
|
Też jestem za! Z resztą poczytaj opis i badania tego preparatu na https://gr-7.eu/ według mnie warto się przekonać po tygodniu, czy dwóch jak realnie działają. Jednocześnie mają tutaj konkretne wyniki badań, aby zachować pewność że działa i nie jest to jakiś półprodukt farbujący, który później może jednak przynieść więcej szkód dla kondycji włosów. Pozdrawiam! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce